![]() |
|
| |||
| |||
| Pozrieme sa dostať nové PC, hry na jeden a môj rozpočet je: € 2200 USD čo je 3015 dolárov, ktoré je GBP £ 1500 I'm žijúcich v Írskej republike a nie je vlastné PC Gamer výrobcov tu okrem Dell XPS a ich herný systém, ktorý som nemala zaujímať som našiel dva obzvlášť dobré stránky, čo je americké @ Xicomputer a UK založená spoločnosť www.wired2fire.co.uk Existuje nejaký lepší ty tam I'm missing? V americkej @ Xicomputer spočíva v systéme, ktorý je dodávaný obrovskú vzdialenosť, ktorá je drahá, a ja tiež nie, že sa naozaj komfortné. A s wired2fire Euro na Sterling konverzia je dosť zlá, čo znamená, I'm not získava dobré hodnoty na britskom systéme. Akékoľvek návrhy budú veľmi ocenili Vďaka, Al |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to pomerne jednoduché, kúpiť z Írska založené spoločnosti alebo platiť poštovné / kurz meny od inde vo svete.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OCUK(kliknite) loď do Írska a majú veľmi konkurenčné ceny pre túto časť sveta, budete môcť vybudovať veľký herné PC od svojich stránkach Edit: ale ako už bolo uvedené, že budete musieť platiť DPH
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem s SocialWarfare na OCUK. Ale Wired2fire sú veľmi dobré a stavitel competitely ceny.
|
| |||
| |||
| Ak je to len hra účely prečo toľko peňazí na počítači. Kúpiť XBOX alebo playstation a cenovo lacnejšie počítače práve pre spustenie ďalších aplikácií. Bude ušetriť peniaze a moc tiež. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| A Bit of Prieskum trhu pre náhradné diely | Paul4763 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 2.října 2009 13:22 |
| Zdá sa mi, že Im Neprehľadná O procesory na trhu? | Theresonly1 | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 28. apríla 2009 12:16 |
| To bude Rig Play Každá hra na trhu? | poopsniff | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 6. marca 2009 23:09 |
| Im na trhu dobrú UPS (záložnej batérie) | cheesepuff | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 12. júna 2008 14:40 |
| Nestoudný Prieskum trhu | dlbell | Všeobecné Software Chat | 4 | 29. októbra 2007 09:26 |
| Thread Tools | |
| |