![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Гледајући како би добили нови ПЦ, гаминг један буџет и мој је: € 2.200 УСД, што је 3015 $ које је ГБП £ 1500 Ја сам живи у Републици Хрватској и нема обичај Гамер ПЦ произвођачи овде осим Делл КСПС гаминг и њихових система који Нисам заинтересован ин сам пронашао два нарочито добрим локацијама, амерички један Ксицомпутер @ а УК базиран предузеће ууу.уиред2фире.цо.ук Има ли боље оне вани И'м миссинг? Америчка један @ Ксицомпутер укључује систем се достављају једну велику удаљеност која је скупа и Им 'исто тако не стварно свиђа то. А уз то уиред2фире Евро Стерлинг конверзије је прилично сиромашан, што значи Не добијам добру вредност на УК система. Било који сугестија би било много поштовати Хвала, Ал |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је прилично једноставан, купите од Ирска заснива компаније или платити поштарина / валута стопу конверзије од другде у свету.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОЦУК(клик) брод у Ирску и имају врло конкурентним ценама за овај део света, од вас ће се моћи градити велики гаминг ПЦ са својим уеб интерфејс Едит: али као што је наведено горе да ћете морати да плате порез
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам са СоциалУарфаре на ОЦУК. Али Уиред2фире су јако добар градитељ и цомпетителы цени.
|
| |||
| |||
| Ако је једина сврха гаминг зашто вам толико новаца на рачунару. Купи Ксбокс или ПлаыСтатион и приступачна само јефтиније рачунар за покретање друге апликације. То ће уштеди новац и моћ такође. |