![]() |
|
| |||
| |||
| Потрібні, щоб отримати новий ПК, ігрових, і моя бюджет: € 2200, це 3015 доларів яка GBP £ 1500 Я живу в Республіці Ірландія і немає Custom PC Gamer виробників тут крім Dell XPS і їх ігрову систему якого я не зацікавити я знайшов дві особливо гарні сайти, американський @ Xicomputer і британської компанії www.wired2fire.co.uk Чи є які-небудь трохи краще там я вистачає? Американський @ Xicomputer включає в себе системи, які перевозяться величезні відстані, яке є дорогим, і я теж не дуже зручно з цим. І з wired2fire євро на перетворення стерлінгів досить бідній який означає, що я не отримую гарні значення за системою Великобританії. Будь-які пропозиції будуть високо оцінює Спасибі, Аль |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це досить простий, купувати Ірландії компанією або оплатити поштові / Валюта переходів з інших країн у світі.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OCUK(Click) судно до Ірландії і мають дуже конкурентними цінами для цієї частини світу, ви зможете побудувати великі ігрові ПК з їх сайту Edit: а як зазначено вище вам доведеться платити ПДВ
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я з SocialWarfare на OCUK. Але Wired2fire дуже хороший художник і будівельник competitely цінами.
|
| |||
| |||
| Якщо це тільки гра цілях чому ви так багато грошей на комп'ютер. Купуйте XBOX або PlayStation і доступний дешевий комп'ютер лише для роботи інших додатків. Це заощадить вам гроші і влада також. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Трохи ринку для запасних частин | Paul4763 | Генеральний обладнання чат | 1 | 2 жовтня 2009 13:22 |
| Мені здається, що І. М. неясним Процесори в ринок? | Theresonly1 | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 28 квітня 2009 12:16 |
| Чи буде цей Ріг грати кожен гра на ринку? | poopsniff | Генеральний обладнання чат | 14 | 6 березня 2009 23:09 |
| Їм на ринку хороший ДБЖ (резервної батареї) | cheesepuff | Справа & блоки живлення | 5 | 12 червня 2008 14:40 |
| Бесстижіе Дослідження ринку | dlbell | General Software чат | 4 | 29 жовтня 2007 09:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |