![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добър ден на всички!. Надявам се, че съм в правото "отдел" за този проблем. Аз съм само 2.06GB памет от 10.6. Не можех да си изтеглите PDF файл, тъй като на това днес. Какво мога да направя, за да изчисти нещата, които може да се приема на твърде голяма част от паметта, за това, което те са си струва? Безпокойството е, че не знаят какво е добро и лошо. Или другия вариант как мога да се увеличи паметта моля? Имам Кингстън данни пътник, който дойде с лаптопа (HP Presario). Това може да бъде използвана по всякакъв начин да помогне? Трябва да призная, до общото невежество по отношение на това какво прави това нещо, освен това бях казал, че увеличение с памет! Като благодари за помощта. Поздрави на всички Джон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Искаш да кажеш пространство на твърдия диск? Аз не знам много хора с 10.6GB на паметта ...
Трябва да премахнете някои неща, стари програми, които не използвате, стари снимки, музика и т.н., които могат да бъдат предприемането пространство. Вие също може да получи малка програма, наречена CCleaner (безплатно), който автоматично да сканира компютъра ви и премахва неща като временно файлове и други неща не е необходимо. Thant обикновено става свободен справедлив малко. Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Start -> Run -> "% TMP%" -> OK -> изтриете всичко в тази папка. Често температура директории да получите ояден .. или просто да използвате Ccleaner.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Благодаря ви много. Аз ще ги опитам. Аз вече са дадени Eusing Свободно регистър Тогава и той не е направил разлика обаче. Аз всъщност не са игри или музика на всички в COMP. Единственото нещо, което правя, които може да добавите към проблема е, че гледат много тенис на едно или две стрийминг сайтове. Благодаря отново, и аз ще публикуваме резултатите Джон |