![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den všem!. Doufám, že jsem na správné 'katedry' na tento problém. Já jsem si to jen 2,06gigabajt paměti z 10.6. Nemohl jsem se stáhnout PDF soubor, protože tento dnes. Co mohu udělat pro to, aby čistý z věcí, které by mohlo být, které zabírají příliš mnoho na paměti to, co jim stojí za to? Problém je i nevědí, co je dobré a špatné. Anebo jak může i zvýšit paměť, prosím? Mám Kingston data cestovatel, který přišel s notebookem (HP Presario). Může to být použita jakýmkoliv způsobem pomoci? Musím se přiznat k celkové nevědomosti o tom, co tato maličkost se kromě toho, že mi bylo řečeno, že se zvyšuje paměť! Poděkovat vám za vaši pomoc. Jde o všechny John |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslíš na pevném disku? Neznám mnoho lidí s 10,6gigabajt paměti ...
Musíte odstranit některé věci, staré programy nebudete používat, staré fotografie, hudbu atd., které může být nástup do vesmíru. Můžete také získat malý program s názvem CCleaner (Volný), který automaticky prohledává počítač a tak podobně odstraňuje dočasné soubory a další věci nejsou potřeba. Thant obvykle zdarma jen spravedlivé bit. Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Start -> spustit -> "% tmp%" -> OK -> smazat vše, co je v této složce. Často temp adresáře může dostat nafouklý .. nebo stačí použít Ccleaner.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Děkujeme, že jste oba strašně moc. I jim se o to pokusit. Mám již Eusing Volný kanceláře jít a učinila žádný rozdíl ThO. Já vlastně nemají her nebo hudby vůbec v comp. Jediné, co mám dělat, což by mohlo přidat k problému je i dívat hodně tenis na jednu nebo dvě streamovacímu stránkách. Díky ještě jednou a bude i po výsledcích John |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Strange Problém s kartou Memory Stick | Jimmy Hat | Drives & Removable Media | 1 | 25.srpna 2009 07:32 |
| Reportované Memory neodpovídá Částka Instalovaná paměť | weedan_ash | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 13. leden 2009 17:18 |
| Levý Hanging | pandahead | Obecné Hardware Chat | 2 | 4. května 2008 13:36 |
| Telefon Memory Stick problém .. | Axegrinder | Drives & Removable Media | 6 | 22. duben 2008 15:38 |
| Myš problém - vlevo klikněte nefunguje | CompGal | Obecné Hardware Chat | 4 | 17. března 2007 09:31 |
| Thread Nástroje | |
| |