μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Πρόβλημα μνήμης. I Am Down σε μόλις 10% των Memery Αριστεράς

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19η Ιουν. 2009, 20:34
Μέλος Ομάδα

Default Πρόβλημα μνήμης. I Am Down σε μόλις 10% των Memery Αριστεράς

Καλημέρα όλα!.

Ελπίζω να βρίσκομαι στο σωστό "υπηρεσία" για το πρόβλημα αυτό. Είμαι σε μόλις 2.06GB μνήμης από 10.6. Δεν θα μπορούσα να "κατεβάσετε" ένα αρχείο PDF, διότι αυτού του σήμερα. Τι μπορώ να κάνω για να μαδώ πράγματα που θα μπορούσε να αναλάβει πολύ μεγάλο μέρος της μνήμης για αυτό που τους αξίζει; Το πρόβλημα είναι δεν ξέρω τι είναι καλό και κακό. Ή, εναλλακτικά, πώς μπορώ να αυξήσω τη μνήμη σε παρακαλώ;

Έχω ένα Kingston δεδομένων άτομο το οποίο ήρθε με το laptop (HP Presario). Μπορεί αυτό να χρησιμοποιείται με οποιοδήποτε τρόπο να βοηθήσει; Οφείλω να ομολογήσω ότι πλήρης άγνοια για το τι κάνει αυτό το μικρό πράγμα εκτός από το ότι μου είπαν ότι αυξάνει τη μνήμη!

Να σας ευχαριστήσω για τη βοήθειά σας.
Θεωρεί ότι για όλα
John
Old 20 Ιουν 2009, 05:30
Διαχειριστής Ομάδα

Εννοείς ελεύθερου χώρου στο δίσκο; Δεν ξέρω πολλά άτομα με 10.6GB μνήμη του ...

Θα πρέπει να αφαιρέσετε κάποια πράγματα, παλιά προγράμματα που δεν χρησιμοποιείτε, παλιές φωτογραφίες, μουσική κλπ που μπορεί να αναλάβει τη θέση.

Μπορείτε επίσης να έχετε ένα μικρό πρόγραμμα που ονομάζεται CCleaner (Free), η οποία σαρώνει αυτόματα τον υπολογιστή σας και καταργεί πράγματα όπως η πρόσκαιρης αρχείων και δεν χρειάζονται άλλα πράγματα.

Thant κανόνα της ελεύθερης μια δίκαιη bit.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21 Ιουν 2009, 15:18
Ομάδα Δωρητών

Έναρξη -> Εκτέλεση -> "% tmp%" -> ΟΚ -> διαγράψει τα πάντα σε αυτόν το φάκελο.

Συχνά μπορεί να temp καταλόγους .. πρησμένο ή απλά χρησιμοποιήστε Ccleaner.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 21 Ιουν 2009, 15:28
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ τόσο πολύ. Θα τους δώσει μια δοκιμή. Έχω ήδη δώσει Eusing Δωρεάν Γραμματέα να προχωρήσει και έχει εν τούτοις δεν έχει καμία επίπτωση. Στην πραγματικότητα δεν έχουν παιχνίδια ή μουσική σε όλα με την ΜΥΔ. Το μόνο πράγμα που έχω να προσθέσω το πρόβλημα είναι να βλέπω μια παρτίδα τένις σε ένα ή δύο τοποθεσίες streaming.

Ευχαριστούμε και πάλι και θα τοποθετήσουν τα αποτελέσματα
John
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Παράξενο Πρόβλημα με Memory Stick Jimmy Hat Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 25 Αυγούστου 2009 07:32
Αναφερθείσες Μνήμη δεν ταιριάζει Ποσό Installed Memory weedan_ash Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 13 Ιαν 2009 17:18
Αριστερά Κρεμαστά pandahead Γενική Συζήτηση Hardware 2 4η Μαΐου 2008 13:36
Phone memory stick πρόβλημα .. Axegrinder Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 6 22 Απρ 2008 15:38
Mouse πρόβλημα - δεν λειτουργεί το κλικ αριστερά CompGal Γενική Συζήτηση Hardware 4 17 Μαρ 2007 09:31
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.