![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobar dan svima!. Nadam se da sam u pravu 'odjel' za ovaj problem. Ja sam se dolje samo 2.06GB memorije od 10.6. Nisam mogao preuzeti PDF datoteku zbog ovog danas. Što mogu učiniti kako bi počistiti stvari koje bi mogle biti uzimanje previše memorije za ono što im se isplati? Problem je, ne znam što je dobro i loše. Ili kako mogu povećati memoriju molim te? Imam Kingston podaci putnik koji je s laptopa (HP Presario). Ovo može biti korištena na bilo koji način pomoći? Moram priznati da ukupna neznanja kao što to mala stvar, osim što mi je rekao da se povećava memoriju! Zahvaljujući Vam na pomoći. Pozdrav svima Ivan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Misliš hard disk prostora? Ne znam puno ljudi sa 10.6GB memorije ...
Morate ukloniti neke stvari, stare programe koje ne koristite, stare fotografije, glazbu i sl. koji svibanj biti Zauzima prostor. Mogli biste također dobiti malo program zvan CCleaner (Besplatno) koji automatski skenira vaše računalo i uklanja tempory stvari poput slika i ostalih stvari nije potreban. Thant normalno's free up fer zalogaj. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Start -> vožnji -> "% tmp%" -> OK -> izbrisati sve što je u toj mapi. Često temp direktoriji mogu dobiti podnaduo .. ili jednostavno koristiti Ccleaner.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hvala vam oboje puno. Ja ću im dati probati. Već sam dao Eusing Free Registry namjeru i ona je napravila mada nema razlike. Ja stvarno nemate igre ili glazbe uopće u comp. Jedina stvar koja bi mogla učiniti i dodali da je problem i gledaju puno tenis na jedan ili dva streaming siteova. Hvala opet i ja ću objaviti rezultate Ivan |