![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Jó napot mindenkinek!. Remélem, hogy én vagyok a jobb "egység" erre a problémára. Én meg, hogy csak 2.06GB memória a 10.6. Nem tudtam letölteni a PDF-fájlt, mert ez ma. Mit tehetek, hogy tiszta a dolog, lehet, hogy túl sok a memória, amit érdemes? Az a baj, nem tudom, mi a jó és a rossz. Vagy nézzük, hogyan lehet növelni a memória kérem? Van egy Kingston adatok utas lépett a laptop (HP Presario). Felhasználható-e bármilyen módon segíteni? Be kell vallanom, hogy a teljes tudatlanság, hogy mi ez a kis dolog ez, kivéve, hogy azt mondták, hogy növeli a memória! Köszönetet you for your help. Regards, hogy minden John |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mármint merevlemez? Nem tudom, sok ember együtt 10.6GB memória ...
El kell távolítani néhány cuccot, a régi programokat nem használja, a régi képeket, zenét, stb, hogy lehet a helyet. Te is egy kicsit CCleaner nevű program (ingyenes), amely automatikusan ellenőrzi a számítógép és eltávolítja a cucc, mint ideiglenes fájlokat és egyéb dolgokat nem szükséges. Thant általában szabadon van a tisztességes kicsit. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Start -> Futtatás -> "%% tmp" -> OK -> törölni mindent, hogy a mappát. Gyakran temp directories kaphat dagadt .. vagy csak használja Ccleaner.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm a nagyon sok. Fogok adni nekik egy próbát. Már adott Eusing Free Hivatalához megy, és mivel nem tett különbséget tho. Én tulajdonképpen nem is játékok, vagy a zene mindig a comp. Az egyetlen dolog ami nem járul hozzá a probléma, én nézni egy csomó tenisz egy vagy két streaming oldalakon. Köszönöm ismét és én utáni eredmények John |