![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יום טוב לכולם!. אני מקווה אני זכות 'המחלקה' של בעיה זו. אני רק עד 2.06GB של זיכרון מתוך 10.6. אני לא יכול להוריד קובץ PDF, כי זה היום. מה אני יכול לעשות כדי לנקות את הדברים שעלולים להיות תופס יותר מדי זיכרון של מה שהם שווה? הבעיה היא שאני לא יודע מה זה טוב, רע. או לחילופין איך אני יכול להגדיל את הזיכרון בבקשה? יש לי שיר קינגסטון נתונים אשר הגיע עם מחשב נייד (HP Presario). זה יכול לשמש בכל דרך לעזור? אני חייב להודות על סך בורות על מה זה דבר קטן שאני עושה אלא נאמר היא מגדילה את הזיכרון! מודה לך על העזרה. לגבי כל ג 'ון |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה מתכוון שטח הכונן הקשיח? אני לא מכיר הרבה אנשים עם זיכרון של 10.6GB ...
אתה צריך להסיר כמה דברים, תוכניות ישנות אינך משתמש, תצלומים ישנים, מוזיקה ועוד, אשר עשויים להיות תופס מקום. אתה יכול גם לקבל קצת תוכנית הנקראת CCleaner (ללא תשלום) אשר אוטומטית סורקת את המחשב ומסירה דברים כמו tempory קבצים ועוד דברים שלא לצורך. Thant קורה בדרך כלל ללא תשלום הוגן ביט. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התחל -> הפעל -> "% tmp%" -> אישור -> מחק הכל באותה תיקייה. לעיתים קרובות טמפ מדריכים יכולים לקבל bloated .. או השתמש Ccleaner.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תודה רבה שניהם. אני יהיה לתת להם לנסות. אני כבר נתון Eusing רישום פנוי לנסות והוא הפך ללא הבדל tho. אני באמת לא צריך משחקים או מוסיקה בכלל של comp. הדבר היחיד שאני עושה בו כדי להוסיף את הבעיה אני לצפות הרבה טניס על אחד או שניים נהירה אתרים. תודה שוב ואני יהיה לפרסם את התוצאות ג 'ון |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה מוזרה עם כרטיס זיכרון Memory Stick | Hat, ג 'ימי | כוננים & נשלפת | 1 | 25 אוגוסט 2009 07:32 |
| מדווחים זיכרון לא תואם סכום של זיכרון מותקן | weedan_ash | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 13 ינואר 2009 17:18 |
| שמאל תליה | pandahead | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 4th מאי 2008 13:36 |
| טל מקל זיכרון בעיה .. | Axegrinder | כוננים & נשלפת | 6 | 22 אפריל 2008 15:38 |
| עכבר בעיה - לא נותר על תפקודם | CompGal | כללי חומרה צ 'אט | 4 | -17 מרץ 2007 09:31 |
| שרשרת כלים | |
| |