![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Laba diena visiems!. Tikiuosi aš teisė "departamentas" ir šią problemą. Aš žemyn atminties 2.06GB tik iš 10,6. Negalėjau parsisiųsti PDF failą, nes tai šiandien. Ką galiu padaryti, kad išvalyti dalykų, kurie galėtų būti pradėti per daug už tai, ką verta atminties? Bėda ta, aš nežinau, kas yra gera ir bloga. Arba alternatyviai Kaip galiu padidinti atminties kortelę? Turiu Kingston duomenų keliautojas, kurios atėjo su laptopo (HP Presario). Tai galima naudoti bet kokiu būdu padėti? Turiu pripažinti, kad iš viso nežino, ką tai mažai ką veikia išskyrus tai, kad man buvo pasakyta, jis padidina atminties! Padėkoti už jūsų pagalbą. Linkėjimai visiems John |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kalba kietajame diske? Aš nežinau, daug žmonių su 10.6GB atminties ...
Jums reikia pašalinti kai kurių daiktų, senas programas jūs nenaudojate, senų nuotraukų, muzikos ir tt, kurie gali būti pradėti erdvėje. Taip pat galite gauti nedaug programą "CCleaner (Free), kuris automatiškai nuskaito jūsų kompiuterį ir pašalina Daiktai kaip Laikinųjų failų ir kitų dalykų nereikia. Thant paprastai kainuoja's Up teisingą bitų. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Start -> run -> "% tmp%" -> OK -> Trinti viską tame aplanke. Dažnai Temp katalogus galima gauti išsipūtęs .. arba tiesiog naudoti CCleaner.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dėkojame, kad tiek labai daug. Aš jam suteikia galimybę pabandyti. Aš jau davė Eusing Nemokama kanceliarija eiti ir ji nėra jokio skirtumo, tho. Aš iš tikrųjų neturiu žaidimų ar muzikos visuose KOMP. Vienintelis dalykas, i do, kurie gali įdėti į problemą žiūriu teniso aikštelė ant vienos ar dviejų transliacijos svetainėse. Dar kartą ačiū ir aš po rezultatų John |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Keista problema su Memory Stick | Jimmy Hat | Drives & Removable Media | 1 | Rugpjūtis 25, 2009 07:32 |
| Memory faktai neatitinka dydis Installed Memory | weedan_ash | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 13 sausis 2009 17:18 |
| Liko hanging | pandahead | General Hardware Chat | 2 | 4 gegužė 2008 13:36 |
| Telefonas Memory Stick problema .. | Axegrinder | Drives & Removable Media | 6 | Balandis 22, 2008 15:38 |
| Pelės problema - spauskite kairės neveikia | CompGal | General Hardware Chat | 4 | Kovas 17, 2007 09:31 |
| Temos įrankiai | |
| |