![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dzień dobry wszystkim!. Mam nadzieję, że Ja jestem w prawo "Oddział" tego problemu. Ja tylko do 2.06GB pamięci z 10.6. Nie mogłem pobrać plik PDF z tego powodu w dniu dzisiejszym. Co mogę zrobić, aby pozbyć się rzeczy, które mogą być podejmowanie zbyt dużo pamięci tym, czym one są warte? Problem jest i nie wiem co jest dobre i złe. Albo w jaki sposób mogę zwiększyć pamięć proszę? Mam Kingston danych samotnie który wszedł z laptopa (HP Presario). Czy można to w jakikolwiek sposób pomóc? Muszę przyznać, że do całkowitej niewiedzy, co to maleństwo nie miałem z tym wyjątkiem, że powiedział to zwiększa pamięci! Dziękując Państwu za pomoc. Odniesieniu do wszystkich John |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Masz na myśli na dysku twardym? Nie wiem, wielu ludzi z 10.6GB pamięci ...
Musisz usunąć niektóre rzeczy, stare programy nie używasz, starych zdjęć, muzyki itp., które mogą być podjęcie miejsca. Można także trochę program CCleaner (bezpłatne), które automatycznie skanuje komputer i usuwa stuff like czasowych plików i innych rzeczy nie są potrzebne. Thant zwykle wolne's up sprawiedliwego bitowych. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Start -> Uruchom -> "% tmp%" -> OK -> usuń wszystko, co w tym folderze. Często temp. katalogów można uzyskać nadęty .. albo po prostu użyć Ccleaner.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dziękujemy zarówno bardzo. Ja dam je spróbować. I już Eusing Free Registry historia i dokonał żadnej różnicy tho. I rzeczywiście nie ma gier i muzyki na wszystkich w comp. Jedyną rzeczą, która może zrobić, aby dodać problem i obejrzeć wiele tenisa na jednym lub dwóch strumieniowych witryn. Dziękuję jeszcze raz i będę po wyniki John |
![]() |
|
| Zakładki |