![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| O zi buna tuturor!. Sper că eu sunt în dreptul "Departamentul" pentru această problemă. Sunt doar în jos pentru a 2.06GB de memorie din 10.6. Nu am putut descărca un fişier PDF, pentru că de acest lucru astăzi. Ce pot face pentru a înlătura lucruri care ar putea fi luaţi prea mult de memorie pentru ce sunt ei în valoare? Problema este nu ştiu ce este bun şi rău. Sau, alternativ Cum pot creşte de memorie te rog? Am o Kingston date călător care a venit cu laptop (HP Presario). Pot fi utilizate aceasta, în orice mod, pentru a ajuta? Trebuie sa recunosc să totală necunoaştere a ceea ce acest lucru mic cu excepţia faptului că nu i s-a spus ea creşteri de memorie! Mulţumindu-vă pentru ajutor. Privire la toate John |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vrei să spui, spaţiu pe hard disk? Nu ştiu mai multe persoane cu 10.6GB de memorie ...
Este necesar să eliminaţi unele chestii, vechi de programe pe care nu le utiliza, fotografii vechi, muzica, etc, care pot fi luaţi spaţiu. Ai putea de asemenea a lua un mic program numit CCleaner (Libera), care scanează automat PC-ul şi elimină chestii de genul tempory fişierele şi alte lucruri care nu sunt necesare. Thant liber în mod normal, este un targ de biţi. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Start -> Run -> "tmp%%" -> OK -> şterge totul din acel dosar. Deseori, temp directoare pot obţine umflat .. sau doar utilizarea Ccleaner.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vă mulţumesc foarte mult ambele. I se da-le o să încerc. Am dat deja Eusing Free Registry un du-te şi le-a făcut nici o diferenţă Thợ. Eu de fapt nu au jocuri sau muzica la toate în comp. Singurul lucru pe care nu i-ar putea adăuga la această problemă este de ceas i o mulţime de tenis pe una sau doua site-uri de streaming. Vă mulţumim din nou şi i se va publica rezultatele John |
![]() |
|
| Marcaje |