![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň všetkým!. Dúfam, že som na správnej 'katedry' na tento problém. Já jsem si to len 2,06 gigabajt pamäte z 10.6. Nemohol som sa stiahnuť PDF súbor, pretože tento dnes. Čo môžem urobiť pre to, aby čistý z vecí, ktoré by mohlo byť, ktoré zaberajú príliš veľa na pamäti to, čo im stojí za to? Problém je aj nevedia, čo je dobré a zlé. Alebo ako môže aj zvýšiť pamäť, prosím? Mám Kingston data cestovateľ, ktorý prišiel s notebookom (HP Presario). Môže to byť použitá akýmkoľvek spôsobom pomôcť? Musím sa priznať k celkovej nevedomosti o tom, čo táto maličkosť sa okrem toho, že mi bolo povedané, že sa zvyšuje pamäť! Poďakovať vám za vašu pomoc. Ide o všetky John |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslíš na pevnom disku? Nepoznám veľa ľudí s 10,6 gigabajt pamäte ...
Musíte odstrániť niektoré veci, staré programy nebudete používať, staré fotografie, hudbu, atď, ktoré môže byť nástup do vesmíru. Môžete tiež získať malý program s názvom CCleaner (Sloboda), ktorý automaticky prehľadáva počítač a tak podobne odstraňuje dočasné súbory a ďalšie veci nie sú potrebné. Thant obvykle zadarmo len spravodlivé bit. Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Štart -> spustiť -> "% tmp%" -> OK -> zmazať všetko, čo je v tejto zložke. Často temp adresára môže dostať nafouklý .. alebo stačí použiť Ccleaner.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ďakujeme, že ste obaja strašně moc. Aj im sa o to pokúsiť. Mám už Eusing Voľný kancelárie ísť a urobila žiadny rozdiel Tho. Já vlastne nemajú hier alebo hudby vôbec v comp. Jediné, čo mám robiť, čo by mohlo pridať k problému je aj pozerať veľa tenis na jednu alebo dve streamovacímu stránkach. Vďaka ešte raz a bude aj po výsledkoch John |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Strange Problém s kartou Memory Stick | Jimmy Hat | Drives & Removable Media | 1 | 25.srpna 2009 07:32 |
| Reportované Memory nezodpovedá Suma Inštalovaná pamäť | weedan_ash | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 13. január 2009 17:18 |
| Levý Hanging | pandahead | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 4. mája 2008 13:36 |
| Telefón Memory Stick problém .. | Axegrinder | Drives & Removable Media | 6 | 22. apríl 2008 15:38 |
| Myš problém - Vľavo kliknite nefunguje | CompGal | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 17. marca 2007 09:31 |
| Thread Tools | |
| |