![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Добар дан свима!. Надам се да сам у праву 'одељење' за овај проблем. Ја сам се доле само 2.06ГБ меморије од 10/6. Нисам могао преузети ПДФ датотеку због овог данас. Шта могу учинити како би почистити ствари које би могле бити узимање превише меморије за оно што им се исплати? Проблем је, не знам шта је добро и лоше. Или како могу повећати меморију молим те? Имам Кингстон подаци путник који је са лаптоп (ХП Пресарио). Ово може бити кориштена на било који начин помоћи? Морам признати да укупна незнања као што то мала ствар, осим што ми је рекао да се повећава меморију! Захваљујући Вам на помоћи. Поздрав свима Иван |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислиш хард диск простора? Не знам пуно људи са 10.6ГБ меморије ...
Морате да уклоните неке ствари, старе програме које не користите, старе фотографије, музику и сл који мај бити заузима простор. Могли бисте такође добити мало програма који се зове ЦЦлеанер (Бесплатно) који аутоматски скенира ваш рачунар и уклања темпоры ствари попут слика и осталих ствари није потребан. Тхант нормално'с фрее уп фер залогај. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Старт -> вожњи -> "% тмп%" -> ОК -> избрисати све што је у тој фасцикли. Често темп директоријум могу добити поднадуо .. или једноставно користити Ццлеанер.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хвала вам обоје пуно. Ја ћу им дати пробати. Већ сам дао Еусинг Фрее Регистры намјеру и она је направила мада нема разлике. Ја стварно немате игре или музике уопште у цомп. Једина ствар која би могла учинити и додали да је проблем и гледају пуно тенис на један или два стримовање сајтова. Хвала опет и ја ћу објавити резултате Иван |