az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Hafıza Sorun. I Am Memery Sol Sadece% 10'a Down

Reply

Konu Araçları
Old 19 Haziran 2009, 20:34
Üye Grubu

Default Hafıza Sorun. I Am Memery Sol Sadece% 10'a Down

Iyi günler tüm!.

Sanırım sağ 'bu sorunun departmanı' am umuyoruz. Ben sadece 2.06GB bellek için 10,6 dışarı duyuyorum. Bu bugün nedeniyle bir PDF dosya indirme olabilir. Bazı şeyleri çok fazla ne değer için bellek kullanımı olabilir temizlemek için ne yapabilirim? Bu sorun ne iyi ve kötü olduğunu bilmiyorum. Ya da nasıl lütfen hafıza artırabilir?

Ben bir dizüstü bilgisayar (HP Presario) ile birlikte bir Kingston veri gezgin var. Bu yardım için herhangi bir şekilde kullanılabilir mi? Ben toplam cehalet to olarak kabul zorunda dışında i hafıza artar söylendi bu küçük şey ne yaptığını!

Yardımınız için teşekkür.
Regards tüm
John
Old 20 Haziran 2009, 05:30
Yönetici Grubu

Çok alan sürücü anlamına mı geliyor? Ben 10.6GB bellek ile pek çok insan bilmiyorum ...

Bazı şeyleri kaldırmak için, eski fotoğraflar, o yer kaplamaksızın olabilir müzik vb eski programlar kullanmayın yapmak gerekir.

Ayrıca küçük bir program CCleaner (Ücretsiz) ile otomatik olarak bilgisayarınızda tarar ve tempory dosyaları ve diğer konulardan gerekli değil gibi şeyler kaldırır adı alabilir.

Thant normalde ücretsiz bir adil biraz's.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21 Haziran 2009, 15:18
Bağış Grubu

Başlat -> çalıştırmak -> "% tmp dizininde%" -> Tamam - Bu klasördeki herşeyi silmek>.

Genellikle geçici dizin veya şişirilmiş .. alabilirsiniz sadece Ccleaner kullanın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 21 Haziran 2009, 15:28
Üye Grubu

İkinize de çok teşekkür ederiz. Ben bir denemek olacaktır. Zaten Eusing Free Registry bir gidin ve farklılık tho yaptı verdik. Aslında tüm Zorunlu düzenlenen oyunlar veya müzik yok. The only thing which I sorunu eklemek olabilir i bir veya iki akış sitelerinde tenis bir sürü seyredin.

Tekrar teşekkürler ve i sonuçları sonrası olacak
John
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından