![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Iyi günler tüm!.
Sanırım sağ 'bu sorunun departmanı' am umuyoruz. Ben sadece 2.06GB bellek için 10,6 dışarı duyuyorum. Bu bugün nedeniyle bir PDF dosya indirme olabilir. Bazı şeyleri çok fazla ne değer için bellek kullanımı olabilir temizlemek için ne yapabilirim? Bu sorun ne iyi ve kötü olduğunu bilmiyorum. Ya da nasıl lütfen hafıza artırabilir? Ben bir dizüstü bilgisayar (HP Presario) ile birlikte bir Kingston veri gezgin var. Bu yardım için herhangi bir şekilde kullanılabilir mi? Ben toplam cehalet to olarak kabul zorunda dışında i hafıza artar söylendi bu küçük şey ne yaptığını! Yardımınız için teşekkür. Regards tüm John |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Çok alan sürücü anlamına mı geliyor? Ben 10.6GB bellek ile pek çok insan bilmiyorum ...
Bazı şeyleri kaldırmak için, eski fotoğraflar, o yer kaplamaksızın olabilir müzik vb eski programlar kullanmayın yapmak gerekir. Ayrıca küçük bir program CCleaner (Ücretsiz) ile otomatik olarak bilgisayarınızda tarar ve tempory dosyaları ve diğer konulardan gerekli değil gibi şeyler kaldırır adı alabilir. Thant normalde ücretsiz bir adil biraz's. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Başlat -> çalıştırmak -> "% tmp dizininde%" -> Tamam - Bu klasördeki herşeyi silmek>.
Genellikle geçici dizin veya şişirilmiş .. alabilirsiniz sadece Ccleaner kullanın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
İkinize de çok teşekkür ederiz. Ben bir denemek olacaktır. Zaten Eusing Free Registry bir gidin ve farklılık tho yaptı verdik. Aslında tüm Zorunlu düzenlenen oyunlar veya müzik yok. The only thing which I sorunu eklemek olabilir i bir veya iki akış sitelerinde tenis bir sürü seyredin.
Tekrar teşekkürler ve i sonuçları sonrası olacak John |