менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Пам'ять завдання. I Am Down To всього 10% Мемері Ліве

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 червня 2009, 20:34
Член групи

Добрий день всім!.

Сподіваюся, що я в праві "відділ" для цієї проблеми. Я просто до 2.06GB пам'яті з 10,6. Я не міг завантажити файл PDF з-за цього сьогодні. Що я можу зробити, щоб очистити речей, які можуть бути займає надто багато пам'яті, для чого вони варті? Біда в тому, я не знаю, що таке добре і погано. Або ж: Як я можу збільшити пам'ять, будь ласка?

Я мандрівник Кінгстон даних, який прийшов з ноутбуком (HP Presario). Чи може це бути використані будь-яким чином допомогти? Я повинен зізнатися в повному невіданні стосовно того, що ця маленька річ робить крім того, що мені сказали, це збільшує пам'ять!

Висловлюючи подяку за вашу допомогу.
Привіт усім
Джон
Old 20 червня 2009, 05:30
Адміністратор групи

Тобто на жорсткому диску? Я не знаю, що багато людей з 10,6 Гб пам'яті ...

Ви повинні видалити деякі речі, старі програми, які ви не використовуєте, старі фотографії, музику і т.д., які можуть зайняти місце.

Ви також можете отримати програму під назвою CCleaner (безкоштовно), яка автоматично перевіряє комп'ютер і видаляє речі, як tempory файли та інші речі не потрібні.

Тан зазвичай вільно's Up ярмарок біт.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 21 червня 2009, 15:18
Донор групи

Пуск -> Виконати -> "% TMP%" -> OK -> Видалити всі в цю папку.

Часто темп директорії можуть отримати роздутий .. або просто використовуйте CCleaner.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 620 Вт Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 21 червня 2009, 15:28
Член групи

Дуже вам вдячний. Я дам їм спробувати. Я вже дав Eusing Free Registry піти і вона не робить різниці Тхо. Я справді не мають ігор і музики усіх в Comp. Єдине, що я робити речі, які можуть додати до цієї проблеми я дивлюся багато теніс на одному або двох потокових сайтів.

Ще раз спасибі і мені буде розміщувати результати
Джон
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.