![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добрий день всім!. Сподіваюся, що я в праві "відділ" для цієї проблеми. Я просто до 2.06GB пам'яті з 10,6. Я не міг завантажити файл PDF з-за цього сьогодні. Що я можу зробити, щоб очистити речей, які можуть бути займає надто багато пам'яті, для чого вони варті? Біда в тому, я не знаю, що таке добре і погано. Або ж: Як я можу збільшити пам'ять, будь ласка? Я мандрівник Кінгстон даних, який прийшов з ноутбуком (HP Presario). Чи може це бути використані будь-яким чином допомогти? Я повинен зізнатися в повному невіданні стосовно того, що ця маленька річ робить крім того, що мені сказали, це збільшує пам'ять! Висловлюючи подяку за вашу допомогу. Привіт усім Джон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тобто на жорсткому диску? Я не знаю, що багато людей з 10,6 Гб пам'яті ...
Ви повинні видалити деякі речі, старі програми, які ви не використовуєте, старі фотографії, музику і т.д., які можуть зайняти місце. Ви також можете отримати програму під назвою CCleaner (безкоштовно), яка автоматично перевіряє комп'ютер і видаляє речі, як tempory файли та інші речі не потрібні. Тан зазвичай вільно's Up ярмарок біт. Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пуск -> Виконати -> "% TMP%" -> OK -> Видалити всі в цю папку. Часто темп директорії можуть отримати роздутий .. або просто використовуйте CCleaner.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Дуже вам вдячний. Я дам їм спробувати. Я вже дав Eusing Free Registry піти і вона не робить різниці Тхо. Я справді не мають ігор і музики усіх в Comp. Єдине, що я робити речі, які можуть додати до цієї проблеми я дивлюся багато теніс на одному або двох потокових сайтів. Ще раз спасибі і мені буде розміщувати результати Джон |