![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти, По принцип, бих искал да знам какво става с това.
Ако си купя графична карта, PCI-E една, тя ще се оправи в PCI-E слот, който тече в 8x? Има ли някаква забележима разлика? Ще се работи? Какво ще стане с моя карти ефективност? Ще му fillrate бъдат намалени наполовина, или какво? Дали тя ефективно едно AGP с различен интерфейс и този на всички? Whats става с нея? Ant ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Здравей Антоний.
Сложи си ума в покой приятелче. Аз бях все още да видя gpu попълнете лента осигурява от 8x гнездо, независимо дали е AGP или PCI-E. PCI-E беше, изтъквани като всички пеят всички танцуващи върху него на освобождаването, тъй като производителите на дънни платки исках да правя далеч с AGP. Това е той, чисто и просто.
|
|
|
|||
|
|||
|
Здравей Алекс Поправи ме, ако съм наред, но ако имате карта, предназначена за 16x PCI = Е то няма да съответстват на физически 8x slot.Not 100% за този, но този какво разбираш. Ако това е 8x карти тя ще се оправи до 16x слота просто използват 8 платна от наличните 16.
|
|
|
|||
|
|||
|
Нейната едно 16x карта и нейните едно 16x слот, но очевидно слота писти най 8x. Ant ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте момчета, съжалявам Търсих го чисто от гледна точка на честотната лента от моята първоначална прочетете на пост.
Whats на mobo Марка / Модел Antony?
|
|||
|
|||
|
Здрасти, Айв имам гигабайт M61PM-S2 (Rev 2). и Айв купи блестене 256MB NVidia 6600GT. Ant ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Картата е блато стандарт 16x PCI-E карта. Тя ще работи.
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Моят mobo има 16x слот, нали? Въпреки това, тя работи най-8x, така въпреки че 16x карта ще годни, тя само ще се пуска по макс на 8x. Картата Айв изкупени е 16x. Знаеш ли какво имам предвид? |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
[цитат = sirantonycartwright; 23623]
Въпреки това, тя работи най-8x, така въпреки че 16x карта ще годни, тя само ще се пуска по макс на 8x. Цитат] Откъде получи тази информация от Antony? Проверихте ли в BIOS, за да потвърдите PCI-E е определена на 16x?