![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Čau, hlavně bych chtěl vědět, co se děje se to. Pokud si koupit grafickou kartu, jeden PCI-E jeden, to bude ok v mém PCI-E slot, který jede na 8x? Existuje nějaký znatelný rozdíl? Bude to fungovat? Co se stane s mým karty výkon? Bude jeho fillrate být poloviční, nebo co? Je to skutečně jedna AGP s jiným rozhraním a to je vše? Co se děje s ním? Ant ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Antony. Dejte své mysli v klidu kluk. Jsem se ještě podívat na GPU obsazení pásma, které poskytuje 8x zásuvka, zda AGP nebo PCI-E. PCI-E byla kšeftoval jako všechny zpěv všech tanec na uvolnění, protože je to deska výrobci chtěl skoncovat s AGP. To je vše, čisté a jednoduché.
|
| |||
| |||
| Ahoj Alex správné se mě, jestli jsem špatně, ale pokud budete mít karty určené pro PCI 16x E = nebude fyzicky odpovídají 8x slot.Not o 100%, ale to je to, co já to chápu. Pokud je to 8x karta bude ok v 16x slot jen pomocí 8 pruhy, které jsou k dispozici 16. |
|
| |||
| |||
| Jeho jedna 16x karty a jeden slot 16x, ale prý je slot běží na 8x. Ant ... |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, sorry hledal na to čistě z pásma pohledu z mého původního číst z post. Co se mobo Značka / model Antony?
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Ive dostal Gigabyte M61PM-S2 (rev 2). IVE a koupil jiskru 256megabajt nVidia 6600GT. Ant ... |
|
| |||
| |||
| Citace:
Tato karta je standardní BOG 16x pci-e karty. To bude fungovat.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citace:
Moje mobo má 16x slot, ne? Je však běží na 8x tak i když je 16x kartu se vejde, bude jen běžet na max 8x. Karta IVE Koupil je 16x. Víte, co myslím? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| [quote = sirantonycartwright; 23623] Je však běží na 8x tak i když je 16x kartu se vejde, bude jen běžet na max 8x. quote] Kde jste získal tuto info z Antony? Ptal jste se na bios jenom potvrdit, PCI-E nastaveno na 16x?