![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Βασικά, θα ήθελα να μάθω Τι τρέχει με αυτό. Αν πάρω μία κάρτα γραφικών, μία PCI-E ένα, θα πρέπει να εντάξει στη δική μου PCI-E slot που λειτουργεί σε 8x; Υπάρχει κάποια αισθητή διαφορά; Θα λειτουργήσει; Τι συμβαίνει με τις επιδόσεις μου κάρτες; Θα το fillrate να μειωθούν κατά το ήμισυ ή τι; Είναι πράγματι ένα AGP με ένα διαφορετικό interface και thats όλα; Τι τρέχει με αυτό; Αντ ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Antony. Βάλτε το μυαλό σας στο υπόλοιπο φίλε. Έχω ακόμα να δω ένα gpu συμπληρώστε το εύρος ζώνης που παρέχεται από 8x πρίζα, αν AGP ή PCI-E. PCI-E ήταν touted όπως όλοι χορεύουν τραγουδούν όλοι σε αυτήν την θέση, επειδή μητρική πλακέτα κατασκευαστές θέλησαν να καταστρέψουν τα AGP. Αυτό είναι, καθαρά και απλά.
|
| |||
| |||
| Hi Alex σωστή μου αν είμαι λάθος, αλλά εάν έχετε μια κάρτα σχεδιασμένη για PCI = E 16x δεν θα φυσική τοποθέτηση 8x slot.Not 100% για αυτό, αλλά thats ό, τι καταλαβαίνω. Εάν είναι ένας 8x κάρτα θα είναι εντάξει σε ένα 16x slot χρησιμοποιώντας μόνο 8 λωρίδες από τα διαθέσιμα 16. |
|
| |||
| |||
| Είναι ένα 16x και την κάρτα ενός 16x slot, αλλά προφανώς την υποδοχή λειτουργεί σε 8x. Αντ ... |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, συγνώμη έψαχνε κανείς αμιγώς από την άποψη του εύρους ζώνης από την αρχική μου διάβαζε των υστέρων. Τι κάνει η mobo / μοντέλο Antony;
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχεις ένα Gigabyte IVe M61PM-S2 (αναθ. 2). και αγόρασε μια λάμψη IVE 256MB nVidia 6600GT. Αντ ... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Η κάρτα είναι ένα πρότυπο BoG 16x PCI-E κάρτα. Θα σας έργο.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
My mobo έχει 16x slot, έτσι; Ωστόσο, είναι αντίθετο σε 8x ώστε ακόμη και αν μια κάρτα 16x ταιριάζει, θα τρέχει μόνο σε max του 8x. Η κάρτα είναι μια IVE αγόρασε 16x. Ξέρετε τι εννοώ; |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| [παραθέτω sirantonycartwright =? 23623] Ωστόσο, είναι αντίθετο σε 8x ώστε ακόμη και αν μια κάρτα 16x ταιριάζει, θα τρέχει μόνο σε max του 8x. Παραθέτω] Πού βρήκες λάβει πληροφορίες από Antony αυτό; Έχετε ελέγξει το bios μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσει την PCI-E που είναι σε 16x;
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς Καλό είναι τα Windows 7; Θα διαθέτει οποιαδήποτε θεμάτων από Vista ή Xp? | Theresonly1 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 22 Απρ 2009 01:03 |
| CD Drive ζητήματα σχετικά με την Dell Optiplex SX260, εκτελεί Windows 2K Professional ... | use_me | Γενική Συζήτηση Hardware | 12 | 13 Οκτ 2008 00:49 |
| Παλιά της MoBo - RAM συμβατότητα | dmdougie | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 19 Ιουν 2008 03:37 |
| Συμβατότητα | εθισμένος | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 5 Jan 2008 15:16 |
| Συμβατότητα; | williamson123456 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 17η Σεπ 2007 12:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |