μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Mobo της PCI-E (16x) που λειτουργεί στα 8x, συμβατότητα και ζητήματα επιδόσεων;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4ο Αύγουστος 2007, 04:38
Μέλος Ομάδα

Default Mobo της PCI-E (16x) που λειτουργεί στα 8x, συμβατότητα και ζητήματα επιδόσεων;

Γεια σου, Βασικά, θα ήθελα να μάθω Τι τρέχει με αυτό.

Αν πάρω μία κάρτα γραφικών, μία PCI-E ένα, θα πρέπει να εντάξει στη δική μου PCI-E slot που λειτουργεί σε 8x;
Υπάρχει κάποια αισθητή διαφορά; Θα λειτουργήσει;

Τι συμβαίνει με τις επιδόσεις μου κάρτες; Θα το fillrate να μειωθούν κατά το ήμισυ ή τι;

Είναι πράγματι ένα AGP με ένα διαφορετικό interface και thats όλα;

Τι τρέχει με αυτό;

Αντ ...
Old 4ο Αύγουστος 2007, 05:31
Ομάδα Δωρητών

Default Mobo της PCI-E (16x) που λειτουργεί στα 8x, συμβατότητα και ζητήματα επιδόσεων;

Γεια Antony.

Βάλτε το μυαλό σας στο υπόλοιπο φίλε. Έχω ακόμα να δω ένα gpu συμπληρώστε το εύρος ζώνης που παρέχεται από 8x πρίζα, αν AGP ή PCI-E.

PCI-E ήταν touted όπως όλοι χορεύουν τραγουδούν όλοι σε αυτήν την θέση, επειδή μητρική πλακέτα κατασκευαστές θέλησαν να καταστρέψουν τα AGP.

Αυτό είναι, καθαρά και απλά.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 4ο Αύγουστος 2007, 13:07
Μέλος Ομάδα

Hi Alex σωστή μου αν είμαι λάθος, αλλά εάν έχετε μια κάρτα σχεδιασμένη για PCI = E 16x δεν θα φυσική τοποθέτηση 8x slot.Not 100% για αυτό, αλλά thats ό, τι καταλαβαίνω. Εάν είναι ένας 8x κάρτα θα είναι εντάξει σε ένα 16x slot χρησιμοποιώντας μόνο 8 λωρίδες από τα διαθέσιμα 16.
Old 4ο Αύγουστος 2007, 15:02
Μέλος Ομάδα

Είναι ένα 16x και την κάρτα ενός 16x slot, αλλά προφανώς την υποδοχή λειτουργεί σε 8x. Αντ ...
Old 4ο Αύγουστος 2007, 15:50
Ομάδα Δωρητών

Γεια σας παιδιά, συγνώμη έψαχνε κανείς αμιγώς από την άποψη του εύρους ζώνης από την αρχική μου διάβαζε των υστέρων.

Τι κάνει η mobo / μοντέλο Antony;

-Kanoakavirus
Old 4ο Αύγουστος 2007, 16:01
Μέλος Ομάδα

Γεια σου, έχεις ένα Gigabyte IVe M61PM-S2 (αναθ. 2). και αγόρασε μια λάμψη IVE 256MB nVidia 6600GT. Αντ ...
Old 4ο Αύγουστος 2007, 16:51
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας sirantonycartwright View Post
Γεια σου, έχεις ένα Gigabyte IVe M61PM-S2 (αναθ. 2). και αγόρασε μια λάμψη IVE 256MB nVidia 6600GT. Αντ ...
Το PCI-e slot για την mobo είναι 16x slot Antony, οπότε δεν καταλαβαίνω την αρχική σας θέση (;)

Η κάρτα είναι ένα πρότυπο BoG 16x PCI-E κάρτα.

Θα σας έργο.

-Kanoakavirus
Old 5 του Αυγούστου 2007, 03:25
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Το PCI-e slot για την mobo είναι 16x slot Antony, οπότε δεν καταλαβαίνω την αρχική σας θέση (;)

Η κάρτα είναι ένα πρότυπο BoG 16x PCI-E κάρτα.

Θα σας έργο.
Ξέρω, είναι συγκεχυμένη.
My mobo έχει 16x slot, έτσι;
Ωστόσο, είναι αντίθετο σε 8x ώστε ακόμη και αν μια κάρτα 16x ταιριάζει, θα τρέχει μόνο σε max του 8x.
Η κάρτα είναι μια IVE αγόρασε 16x.

Ξέρετε τι εννοώ;
Old 5 του Αυγούστου 2007, 03:31
Μέλος Ομάδα

Δείτε αυτό:
http://www.sharkyforums.com/showthread.php?p=2477754
Old 5 του Αυγούστου 2007, 06:59
Ομάδα Δωρητών

[παραθέτω sirantonycartwright =? 23623]
Ωστόσο, είναι αντίθετο σε 8x ώστε ακόμη και αν μια κάρτα 16x ταιριάζει, θα τρέχει μόνο σε max του 8x.
Παραθέτω]

Πού βρήκες λάβει πληροφορίες από Antony αυτό;

Έχετε ελέγξει το bios μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσει την PCI-E που είναι σε 16x;

-Kanoakavirus
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πώς Καλό είναι τα Windows 7; Θα διαθέτει οποιαδήποτε θεμάτων από Vista ή Xp? Theresonly1 Λειτουργικά συστήματα Windows 4 22 Απρ 2009 01:03
CD Drive ζητήματα σχετικά με την Dell Optiplex SX260, εκτελεί Windows 2K Professional ... use_me Γενική Συζήτηση Hardware 12 13 Οκτ 2008 00:49
Παλιά της MoBo - RAM συμβατότητα dmdougie Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 5 19 Ιουν 2008 03:37
Συμβατότητα εθισμένος Γενική Συζήτηση Hardware 1 5 Jan 2008 15:16
Συμβατότητα; williamson123456 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 17η Σεπ 2007 12:27
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.