manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Mobo's PCI-E (16x) prikazuju na 8x, kompatibilnosti i performanse pitanja?

Reply

Thread Tools
Old 4. kolovoz 2007, 04:38
Member Group

Default Mobo's PCI-E (16x) prikazuju na 8x, kompatibilnosti i performanse pitanja?

Hiya, Uglavnom, želim znati što se događa s tim.

Ako ja kupiti grafičke kartice, a jedan PCI-e, to će biti u redu u mom PCI-e utor koji prometuje na 8x?
Da li postoje primjetna razlika? Hoće li raditi?

Što se događa s mojim karticama izvedbu? Hoće li se smanjio njen fillrate ili što?

Je li to učinkovito jedna s drugom AGP sučelje i taj sve?

Što se događa s njom?

Ant ...
Old 4. kolovoz 2007, 05:31
Donatorska Grupa

Default Mobo's PCI-E (16x) prikazuju na 8x, kompatibilnosti i performanse pitanja?

Hi Antony.

Stavite vaš um na počinak fella. Ja sam još to vidjeti GPU popuniti osigurava propusnost od 8x utičnica, bilo AGP ili PCI-E.

PCI-E je krišom promatrati kao i pjevanje plesanje sve na njemu, jer je release matične ploče proizvođači htjeli ubiti AGP.

To je to, čisto i jednostavno.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 4. kolovoz 2007, 13:07
Member Group

Hi Alex me ispravite ako sam pogrešno, ali ako se kartica dizajnirana za 16x PCI E = neće fizički pričvršćenje 8x slot.Not 100%, ali na ovoj taj što ja razumijem. Ako je jedan 8x kartice bit će to ok u 16x utor koristi samo 8 traka od dostupnih 16.
Old 4. kolovoz 2007, 15:02
Member Group

Njegov 16x jedne kartice i njegove jedan 16x utora, ali očigledno utor prometuje na 8x. Ant ...
Old 4. kolovoz 2007, 15:50
Donatorska Grupa

Hi momački, žao je gledajući ga čisto iz bandwith gledišta od mog početnog pročitajte u postu.

Koliko je mobo make / model Antony?

-Kanoakavirus
Old 4. kolovoz 2007, 16:01
Member Group

Hiya, Ive je dobio gigabajt M61PM-S2 (rev 2). ive i kupio blistanje 256MB nVidia 6600GT. Ant ...
Old 4. kolovoz 2007, 16:51
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by sirantonycartwright View Post
Hiya, Ive je dobio gigabajt M61PM-S2 (rev 2). ive i kupio blistanje 256MB nVidia 6600GT. Ant ...
Vaš PCI-e utor na mobo je 16x utor Antony, pa ja ne razumijem vašu početnu post (?)

Kartica je BOG standard 16x PCI-e kartice.

To ćemo raditi.

-Kanoakavirus
Old 5. kolovoz 2007, 03:25
Member Group

Quote:
Originally Posted by alex View Post
Vaš PCI-e utor na mobo je 16x utor Antony, pa ja ne razumijem vašu početnu post (?)

Kartica je BOG standard 16x PCI-e kartice.

To ćemo raditi.
Znam, to je zbunjujuće.
Moj mobo ima 16x utora, zar ne?
Međutim, to traje na 8x pa čak i jedan 16x kartica će stati, on će se izvoditi samo na max od 8x.
Kartica Ive kupio je 16x.

Znate li što mislim?
Old 5. kolovoz 2007, 03:31
Member Group

Pogledajte ovo:
http://www.sharkyforums.com/showthread.php?p=2477754
Old 5. kolovoz 2007, 06:59
Donatorska Grupa

[quote = sirantonycartwright; 23623]
Međutim, to traje na 8x pa čak i jedan 16x kartica će stati, on će se izvoditi samo na max od 8x.
quote]

Gdje ste nabavili ove info iz Antony?

Jeste li provjerili u bios samo potvrditi PCI-e je postavljena na 16x?

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Kako dobro je Windows 7? Hoće li to imati bilo koji Kompatibilnost pitanjima iz Vista ili Xp? Theresonly1 Windows Operating Systems 4 22. travanj 2009 01:03
CD pitanja o Dell Optiplex SX260, Windows 2K Stručni ... use_me General Hardware Chat 12 13. listopad 2008 00:49
Stare MoBo's - RAM kompatibilnosti dmdougie CPU, Matične ploče i RAM 5 19. lipnja 2008 03:37
Kompatibilnost narkoman General Hardware Chat 1 5. siječanj 2008 15:16
Kompatibilnost? williamson123456 CPU, Matične ploče i RAM 2 17. Ruj 2007 12:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.