![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hiya, Uglavnom, želim znati što se događa s tim. Ako ja kupiti grafičke kartice, a jedan PCI-e, to će biti u redu u mom PCI-e utor koji prometuje na 8x? Da li postoje primjetna razlika? Hoće li raditi? Što se događa s mojim karticama izvedbu? Hoće li se smanjio njen fillrate ili što? Je li to učinkovito jedna s drugom AGP sučelje i taj sve? Što se događa s njom? Ant ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Antony. Stavite vaš um na počinak fella. Ja sam još to vidjeti GPU popuniti osigurava propusnost od 8x utičnica, bilo AGP ili PCI-E. PCI-E je krišom promatrati kao i pjevanje plesanje sve na njemu, jer je release matične ploče proizvođači htjeli ubiti AGP. To je to, čisto i jednostavno.
|
| |||
| |||
| Hi Alex me ispravite ako sam pogrešno, ali ako se kartica dizajnirana za 16x PCI E = neće fizički pričvršćenje 8x slot.Not 100%, ali na ovoj taj što ja razumijem. Ako je jedan 8x kartice bit će to ok u 16x utor koristi samo 8 traka od dostupnih 16. |
|
| |||
| |||
| Njegov 16x jedne kartice i njegove jedan 16x utora, ali očigledno utor prometuje na 8x. Ant ... |
|
| |||
| |||
| Hi momački, žao je gledajući ga čisto iz bandwith gledišta od mog početnog pročitajte u postu. Koliko je mobo make / model Antony?
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Hiya, Ive je dobio gigabajt M61PM-S2 (rev 2). ive i kupio blistanje 256MB nVidia 6600GT. Ant ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
Kartica je BOG standard 16x PCI-e kartice. To ćemo raditi.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Quote:
Moj mobo ima 16x utora, zar ne? Međutim, to traje na 8x pa čak i jedan 16x kartica će stati, on će se izvoditi samo na max od 8x. Kartica Ive kupio je 16x. Znate li što mislim? |
|
| |||
| |||
| Pogledajte ovo: http://www.sharkyforums.com/showthread.php?p=2477754 |
|
| |||
| |||
| [quote = sirantonycartwright; 23623] Međutim, to traje na 8x pa čak i jedan 16x kartica će stati, on će se izvoditi samo na max od 8x. quote] Gdje ste nabavili ove info iz Antony? Jeste li provjerili u bios samo potvrditi PCI-e je postavljena na 16x?
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako dobro je Windows 7? Hoće li to imati bilo koji Kompatibilnost pitanjima iz Vista ili Xp? | Theresonly1 | Windows Operating Systems | 4 | 22. travanj 2009 01:03 |
| CD pitanja o Dell Optiplex SX260, Windows 2K Stručni ... | use_me | General Hardware Chat | 12 | 13. listopad 2008 00:49 |
| Stare MoBo's - RAM kompatibilnosti | dmdougie | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 19. lipnja 2008 03:37 |
| Kompatibilnost | narkoman | General Hardware Chat | 1 | 5. siječanj 2008 15:16 |
| Kompatibilnost? | williamson123456 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 17. Ruj 2007 12:27 |
| Thread Tools | |
| |