![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Alapvetően szeretném tudni, izé haladó-ra ezzel. Ha veszek egy grafikus kártya, a PCI-E az egyik, az már rendben van az én PCI-E slot azaz a 8x? Van-e észrevehető különbség? Akarat ez dolgozik? Mi történik a kártya teljesítményét? Majd a Fillrate a felére kell csökkenteni, vagy mi? Ez gyakorlatilag az AGP meg egy másik felületet és amit minden? Mi újság vele? Ant ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Antony. Put your mind nyugalomban barátom. Én még látni egy GPU, töltse ki a sávszélességet, amelyet egy, 8x foglalat, hogy AGP vagy PCI-E. PCI-E volt lóversenytippeket szerez, mint az összes ének minden táncol rá szabadon bocsátását, mert az alaplap gyártók akartam megszüntet AGP. Ez van, tiszta és egyszerűen.
|
| |||
| |||
| Szia Alex javíts ki, ha tévedek, de ha kap egy kártyát tervezték, 16x PCI-E = nem fog fizikailag alkalmas a 8x slot.Not 100%-e, de amit mi már értem. Ha ez egy 8x-os kártya lesz rendben a 16x slot csak 8 sávot használ a rendelkezésre álló 16. |
|
| |||
| |||
| -A egy 16x kártya és egy 16x slot, de úgy tűnik, a nyílás fut 8x. Ant ... |
|
| |||
| |||
| Hi guys, sorry nézte, hogy pusztán a sávszélesség a szempontból az én kezdeti olvasni a post. Izé a mobo Márka / Modell Antony?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Szia, Ive Van egy Gigabyte M61PM-S2 (Rev. 2). ive, és vettem egy szikra 256MB NVIDIA 6600GT. Ant ... |
|
| |||
| |||
| Idézet:
A kártya egy bog standard 16x PCI-E kártya. Nem lesz munka.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Saját mobo van egy 16x slot, ugye? Azonban, hogy fut 8x így bár egy 16x kártya illik, úgy azt csak futtatni max 8x. A kártya ive vásárolt egy 16x. Tudod, mit gondolok? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| [quote = sirantonycartwright; 23.623] Azonban, hogy fut 8x így bár egy 16x kártya illik, úgy azt csak futtatni max 8x. quote] Honnan szerzi be az info-tól Antony? Kereste már a bios csak azért, hogy erősítse meg a PCI-E 16x van beállítva?
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mennyire jó a Windows 7? Meg fogja-e kompatibilitási problémák a Vista vagy XP? | Theresonly1 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 22. április 2009 01:03 |
| CD-meghajtó problémák a Dell Optiplex SX260, Windows 2K Professional ... | use_me | Általános fémáru Chat | 12 | 13. október 2008 00:49 |
| Régi MoBo's - RAM kompatibilitás | dmdougie | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 19. június 2008 03:37 |
| Kompatibilitás | Addict | Általános fémáru Chat | 1 | 5. január 2008 15:16 |
| Kompatibilitás? | williamson123456 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 17. Szeptember 2007 12:27 |
| Téma eszközök | |
| |