![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hiya, iš esmės, aš norėčiau žinoti, whats going on with this. Jei galiu nusipirkti graphics card, PCI-E vienas, jis bus ok mano PCI-E lizdo, kurie veikia ne 8x? Ar yra koks nors pastebimas skirtumas? Ar jis veikia? Kas atsitiks su mano kortelės efektyvumą? Ar jos fillrate būti perpus ar ką? Ar efektyviai su skirtingų sąsaja ir thats visus AGP? Kas vyksta su juo? Ant ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Antony. Įdėkite nuraminti Fella. Aš dar pamatyti GPU užpildyti pralaidumo pateikė 8x lizdas, ar AGP arba PCI-E. PCI-E buvo touted visi dainavo visi šoka jam išleidimo, nes plokštė gamintojai norėjo atsikratyti AGP. That's it, gryna ir paprasta.
|
| |||
| |||
| Hi Alex pataisyti mane jei aš neteisus, bet jei jūs gaunate kortelė skirta 16x PCI-E = jis nebus fiziškai 8x slot.Not 100%, bet šis Thats what I understand. Jei jis 8x kortelė bus OK 16x lizdas tik naudojant 8 juostas turimų 16. |
|
| |||
| |||
| Jos 16x kortelė ir jos 16x lizdą, bet, matyt, eina į lizdą 8x. Ant ... |
|
| |||
| |||
| Hi guys, sorry Žiūrėjau jį tik iš pralaidumo požiūriu iš mano pradinis skaityti ir rašyti. Kas MOBO Markė / Modelis Antony?
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Hiya, Ive got Gigabyte M61PM-S2 (rev 2). ir IVE nupirko Sparkle 256MB nVidia 6600GT. Ant ... |
|
| |||
| |||
| Citata:
Kortelė Pelkė standartas 16x PCI-E kortelė. Tai bus darbo.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citata:
Mano MOBO turi 16x lizdą, tiesa? Tačiau jis veikia ne taip, net 8x 16x kortele tilps, jis bus paleisti tik esant max 8x. Kortelė IVE nupirko yra 16x. Do you know what i mean? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| [quote = sirantonycartwright; 23.623] Tačiau jis veikia ne taip, net 8x 16x kortele tilps, jis bus paleisti tik esant max 8x. quote] Kur jūs gavote šį Antony info? Ar patikrinote BIOS tik patvirtinti PCI-E yra nustatyta 16x?
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip gerai yra "Windows 7? Will It jokių suderinamumo problemų iš Vista ar XP? | Theresonly1 | Windows "operacinės sistemos | 4 | Balandis 22, 2009 01:03 |
| Kompaktinių diskų klausimus Dell Optiplex SX260, Windows 2K Profesionalus ... | use_me | General Hardware Chat | 12 | 13 spalis 2008 00:49 |
| Senas MOBO's - RAM suderinamumas | dmdougie | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Birželis 19, 2008 03:37 |
| Suderinamumas | narkomanas | General Hardware Chat | 1 | 5 sausis 2008 15:16 |
| Suderinamumas? | williamson123456 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 17 rugsėjis 2007 12:27 |
| Temos įrankiai | |
| |