![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hiya, Būtībā es gribētu zināt Kas notiek ar to. Ja es pērku grafikas karte, PCI-E viens, būs ok manā PCI-E slots, kas iet uz 8x? Vai pastāv ievērojamas atšķirības? Vai tas darbojas? Kas notiek ar manas kartes veiktspēju? Vai tās fillrate samazina uz pusi vai kas? Vai tas efektīvi AGP ar atšķirīgu interfeisu un thats visiem? Kas notiek ar to? Ant ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Antony. Lai jūsu prātā, atpūtas fella. Es esmu vēl redzēt GPU aizpildiet joslas platumu, ko 8x ligzda, vai AGP vai PCI-E. PCI-E bija touted kā dejo visi dzied pēc tā atbrīvošanu, jo mātesplates ražotāji vēlējās likvidēt ar AGP. Tas ir tas, tīra un vienkārši.
|
| |||
| |||
| Hi Alex labot mani, ja es kļūdos, bet, ja jums karti paredzēts 16x PCI = E tas nav fiziski piemērots 8x slot.Not 100% par šo, bet tas ir to ko es saprotu. Ja tas ir 8x kartes tā būs OK 16x slot lieto tikai 8 ieliņām pieejams 16. |
|
| |||
| |||
| Tās 16x karti un tās 16x slots, bet acīmredzot slota darbojas ar 8x. Ant ... |
|
| |||
| |||
| Hi guys, sorry bija aplūkojot to tikai no joslas viedokļa, no sava sākotnējā lasīt no amata. Whats MOBO markas / modeļa Antony?
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Hiya, Ive got GIGABYTE M61PM-S2 (rev 2). un IVE nopirka dzirkstīšana 256MB nVidia 6600GT. Ant ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
Karte ir purvs standarta 16x PCI-e karti. Tas būs darbs.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Quote:
Mans MOBO ir 16x slots, vai ne? Tomēr, tas sākas pie 8x tik pat 16x karti iederēsies, tas darbojas tikai pie max 8x. Karte IVE nopirku 16x. Vai jūs zināt, ko es domāju? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| [quote = sirantonycartwright; 23.623] Tomēr, tas sākas pie 8x tik pat 16x karti iederēsies, tas darbojas tikai pie max 8x. quote] Kur jūs iegūtu šo info no Antony? Vai jūs pārbaudīt BIOS tikai apstiprināt PCI-E ir noteikta 16x?
![]() |
|
| Bookmarks |