mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Mobo ale PCI-E (16x) rulează la 8x, compatibilitatea şi probleme de performanţă?

Reply

Thread Tools
Old 4 august 2007, 04:38
Grupul de stat

Salut, de fapt, aş dori să ştiu ce este întâmplă cu acest lucru.

În cazul în care să cumpăr o placă grafică, un PCI-E unul, va fi OK in PCI-mi-e slot, care se execută la 8x?
Există vreo diferenţă? Va funcţiona?

Ce se întâmplă cu performanţa mea cartile? Va fillrate sa nu poate fi redus la jumătate sau ce?

Este un mod eficient AGP, cu o interfaţă diferite şi thats toate?

Ce se întâmplă cu ea?

Ant ...
Old 4 august 2007, 05:31
Grupul de donator

Max Antony.

Pune mintea ta, la amice repaus. Am încă vedea un GPU umple lăţimea de bandă furnizate de către un socket 8x, indiferent dacă AGP sau PCI-E.

PCI-E, a fost touted ca toate cantand toate dansa pe ea e de presă pentru că producătorii de placi de baza a vrut să face away cu AGP.

Asta e, pur şi simplu.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 4 august 2007, 13:07
Grupul de stat

Bună Alex corectaţi-mă dacă am greşit, dar dacă aveţi o carte concepută pentru 16x PCI = E acesta nu va potrivi fizic un slot.Not 8x de 100% pe acest thats, dar ceea ce am înţeles. Daca este o carte de 8x acesta va fi ok într-un slot 16x utilizează doar 8 culoare din cele 16 disponibile.
Old 4 august 2007, 15:02
Grupul de stat

Un card sa 16x şi un slot de 16x, dar se pare că slot rulează la 8x. Ant ...
Old 4 august 2007, 15:50
Grupul de donator

Bunã guys, imi pare rau se uita la ea pur din punct de lăţime de bandă de vedere de la citit mea iniţială de la post.

Ce placa de baza Marcă / Model Antony?

-Kanoakavirus
Old 4 august 2007, 16:01
Grupul de stat

Salut, Ive luat un Gigabyte M61PM-S2 (rev 2). ive şi a cumpărat o scânteie 256MB nVidia 6600GT. Ant ...
Old 4 august 2007, 16:51
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de sirantonycartwright View Post
Salut, Ive luat un Gigabyte M61PM-S2 (rev 2). ive şi a cumpărat o scânteie 256MB nVidia 6600GT. Ant ...
PCI-e slot de pe placa de baza este un 16x slot Antony, aşa că nu înţeleg al tău post iniţială (?)

Cardul este un standard de BOG 16x PCI-E card.

Itll 'work.

-Kanoakavirus
Old 5 august 2007, 03:25
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de alex View Post
PCI-e slot de pe placa de baza este un 16x slot Antony, aşa că nu înţeleg al tău post iniţială (?)

Cardul este un standard de BOG 16x PCI-E card.

Itll 'work.
Stiu, este confuz.
Mobo meu are un slot de 16x, nu?
Cu toate acestea, se execută la 8x astfel încât, chiar dacă o carte de 16x se va potrivi, se va rula numai la max de 8x.
Ive carte de cumparat este un 16x.

Stii ce vreau sa spun?
Old 5 august 2007, 03:31
Grupul de stat

A se vedea acest lucru:
http://www.sharkyforums.com/showthread.php?p=2477754
Old 5 august 2007, 06:59
Grupul de donator

[quote = sirantonycartwright; 23623]
Cu toate acestea, se execută la 8x astfel încât, chiar dacă o carte de 16x se va potrivi, se va rula numai la max de 8x.
cita]

În cazul în care aţi obţinut aceste informaţii de la Antony?

Ai verificat BIOS-ul doar pentru a confirma PCI-E este stabilită la 16x?

-Kanoakavirus
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.