![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, de fapt, aş dori să ştiu ce este întâmplă cu acest lucru. În cazul în care să cumpăr o placă grafică, un PCI-E unul, va fi OK in PCI-mi-e slot, care se execută la 8x? Există vreo diferenţă? Va funcţiona? Ce se întâmplă cu performanţa mea cartile? Va fillrate sa nu poate fi redus la jumătate sau ce? Este un mod eficient AGP, cu o interfaţă diferite şi thats toate? Ce se întâmplă cu ea? Ant ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max Antony. Pune mintea ta, la amice repaus. Am încă vedea un GPU umple lăţimea de bandă furnizate de către un socket 8x, indiferent dacă AGP sau PCI-E. PCI-E, a fost touted ca toate cantand toate dansa pe ea e de presă pentru că producătorii de placi de baza a vrut să face away cu AGP. Asta e, pur şi simplu.
|
| |||
| |||
| Bună Alex corectaţi-mă dacă am greşit, dar dacă aveţi o carte concepută pentru 16x PCI = E acesta nu va potrivi fizic un slot.Not 8x de 100% pe acest thats, dar ceea ce am înţeles. Daca este o carte de 8x acesta va fi ok într-un slot 16x utilizează doar 8 culoare din cele 16 disponibile. |
|
| |||
| |||
| Un card sa 16x şi un slot de 16x, dar se pare că slot rulează la 8x. Ant ... |
|
| |||
| |||
| Bunã guys, imi pare rau se uita la ea pur din punct de lăţime de bandă de vedere de la citit mea iniţială de la post. Ce placa de baza Marcă / Model Antony?
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Salut, Ive luat un Gigabyte M61PM-S2 (rev 2). ive şi a cumpărat o scânteie 256MB nVidia 6600GT. Ant ... |
|
| |||
| |||
| Citat:
Cardul este un standard de BOG 16x PCI-E card. Itll 'work.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citat:
Mobo meu are un slot de 16x, nu? Cu toate acestea, se execută la 8x astfel încât, chiar dacă o carte de 16x se va potrivi, se va rula numai la max de 8x. Ive carte de cumparat este un 16x. Stii ce vreau sa spun? |
|
| |||
| |||
| A se vedea acest lucru: http://www.sharkyforums.com/showthread.php?p=2477754 |
|
| |||
| |||
| [quote = sirantonycartwright; 23623] Cu toate acestea, se execută la 8x astfel încât, chiar dacă o carte de 16x se va potrivi, se va rula numai la max de 8x. cita] În cazul în care aţi obţinut aceste informaţii de la Antony? Ai verificat BIOS-ul doar pentru a confirma PCI-E este stabilită la 16x?