![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čau, hlavne by som chcel vedieť, čo sa deje sa to. Ak si kúpiť grafickú kartu, jeden PCI-E jeden, to bude ok v mojom PCI-E slot, ktorý premáva na 8x? Existuje nejaký výrazný rozdiel? Bude to fungovať? Čo sa stane s mojím karty výkon? Bude jeho fillrate byť polovičný, alebo čo? Je to skutočne jedna AGP s iným rozhraním a to je všetko? Čo sa deje s ním? Ant ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Antony. Dajte svojej mysli v kľude kluk. Som sa ešte pozrieť na GPU obsadenie pásma, ktoré poskytuje 8x zásuvka, či AGP alebo PCI-E. PCI-E bola kšeftoval ako všetky spev všetkých tanec na uvoľnenie, pretože je to doska výrobcovia chcel skoncovať s AGP. To je všetko, čisté a jednoduché.
|
| |||
| |||
| Ahoj Alex správne sa ma, či som zle, ale ak budete mať karty určené pre PCI 16x E = nebude fyzicky zodpovedajú 8x slot.Not o 100%, ale to je to, co já to chápu. Ak je to 8x karta bude ok v 16x slot len pomocou 8 pruhy, ktoré sú k dispozícii 16. |
|
| |||
| |||
| Jeho jedna 16x karty a jeden slot 16x, ale vraj je slot beží na 8x. Ant ... |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, sorry hľadal na to čisto z pásma pohľade z môjho pôvodného čítať z post. Čo sa Mobo Značka / model Antony?
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Ive dostal Gigabyte M61PM-S2 (rev 2). IVE a koupil jiskru 256megabajt nVidia 6600GT. Ant ... |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Táto karta je štandardná BOG 16x pci-e karty. To bude fungovať.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Moja Mobo má 16x slot, ne? Je však beží na 8x tak aj keď je 16x kartu sa vojde, bude len bežať na max 8x. Karta IVE Koupil je 16x. Viete, čo myslím? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| [quote = sirantonycartwright; 23623] Je však beží na 8x tak aj keď je 16x kartu sa vojde, bude len bežať na max 8x. quote] Kde ste získal túto info z Antony? Ptal ste sa na bios jenom potvrdiť, PCI-E nastavené na 16x?
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako kvalitná je Windows 7? To bude mať žiadne problémy s kompatibilitou z Vista alebo XP? | Theresonly1 | Operačné systémy Windows | 4 | 22. apríla 2009 01:03 |
| CD mechanika otázky Dell Optiplex SX260, s operačným systémom Windows 2K Professional ... | use_me | Všeobecné Hardware Chat | 12 | 13. októbra 2008 00:49 |
| Staré MOBO roky - RAM kompatibilita | dmdougie | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 19. júna 2008 03:37 |
| Kompatibilita | fanúšik | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 5. januára 2008 15:16 |
| Kompatibilita? | williamson123456 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 17. September 2007 12:27 |
| Thread Tools | |
| |