мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Мобо'с ПЦИ-Е (16кс) приказују на 8кс, компатибилности и перформансе питања?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. аугуст 2007, 04:38
Мембер Гроуп

Default Мобо'с ПЦИ-Е (16кс) приказују на 8кс, компатибилности и перформансе питања?

Хиыа, Углавном, желим да знам шта се дешава са тим.

Ако ја купити графичке картице, а један ПЦИ-е, то ће бити у реду у мом ПЦИ-е слот који прометују на 8кс?
Да ли постоје примјетна разлика? Хоће ли радити?

Шта се дешава са мојим картицама успешност? Хоће ли се смањио њен филлрате или шта?

Да ли је то ефикасно једна са другом АГП интерфејс и тај све?

Шта се дешава са њом?

Ант ...
Old 4. аугуст 2007, 05:31
Донаторска Група

Default Мобо'с ПЦИ-Е (16кс) приказују на 8кс, компатибилности и перформансе питања?

Бок Антоны.

Ставите ваш ум на починак фелл. Ја сам још то видети ГПУ попунити обезбјеђује пропусност од 8кс утичница, било АГП или ПЦИ-Е.

ПЦИ-Е је кришом посматрати као и певање плесање све на њему, јер је релеасе матичне плоче произвођачи хтели убити АГП.

То је то, чисто и једноставно.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 4. аугуст 2007, 13:07
Мембер Гроуп

Хи Алекс ме исправите ако сам погрешно, али ако се картица дизајнирана за 16кс ПЦИ Е = неће физички причвршћење 8кс слот.Нот 100%, али на овој тај што ја разумем. Ако је један 8кс картице бит ће то ок у 16кс слот користи само 8 трака од доступних 16.
Old 4. аугуст 2007, 15:02
Мембер Гроуп

Његов 16кс једне картице и његове један 16кс слот, али очигледно слот прометују на 8кс. Ант ...
Old 4. аугуст 2007, 15:50
Донаторска Група

Бок момачки, жао је гледајући га чисто из бандуитх гледишта од мог почетног прочитајте у посту.

Колико је мобо маке / модел Антоны?

-Каноакавирус
Old 4. аугуст 2007, 16:01
Мембер Гроуп

Хиыа, Иве је добио гигабајт М61ПМ-С2 (рев 2). иве и купио блистање 256МБ НВИДИА 6600ГТ. Ант ...
Old 4. аугуст 2007, 16:51
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы сирантоныцартуригхт View Post
Хиыа, Иве је добио гигабајт М61ПМ-С2 (рев 2). иве и купио блистање 256МБ НВИДИА 6600ГТ. Ант ...
Ваш ПЦИ-е слот на мобо је 16кс слот Антоны, па ја не разумем вашу почетну пост (?)

Картица је БОГ стандард 16кс ПЦИ-е картице.

То ћемо радити.

-Каноакавирус
Old 5. аугуст 2007, 03:25
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы алекс View Post
Ваш ПЦИ-е слот на мобо је 16кс слот Антоны, па ја не разумем вашу почетну пост (?)

Картица је БОГ стандард 16кс ПЦИ-е картице.

То ћемо радити.
Знам, то је збуњујуће.
Мој мобо има 16кс слот, зар не?
Међутим, то траје на 8кс па чак и један 16кс картица ће стати, он ће се изводити само на макс од 8кс.
Картица Иве купио је 16кс.

Знате ли шта мислим?
Old 5. аугуст 2007, 03:31
Мембер Гроуп

Погледајте ово:
хттп://ууу.схаркыфорумс.цом/схоутхреад.пхп?п=2477754
Old 5. аугуст 2007, 06:59
Донаторска Група

[куоте = сирантоныцартуригхт; 23623]
Међутим, то траје на 8кс па чак и један 16кс картица ће стати, он ће се изводити само на макс од 8кс.
куоте]

Где сте набавили ове инфо из Антоны?

Јесте ли проверили у БИОС-само потврдити ПЦИ-е је постављена на 16кс?

-Каноакавирус
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Како добро је Уиндоус 7? Хоће ли то имати било који Компатибилност питањима из Виста или Ксп? Тхересонлы1 Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 22 април 2009 01:03
ЦД питања о Делл Оптиплекс СКС260, Уиндоус 2К Стручни ... усе_ме Генерал Хардуаре Цхат 12 13 октобар 2008 00:49
Старе МоБо'с - РАМ компатибилности дмдоугие ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 5 19. јуна 2008 03:37
Компатибилност наркоман Генерал Хардуаре Цхат 1 5 јануар 2008 15:16
Компатибилност? уиллиамсон123456 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 2 17. сеп 2007 12:27
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц