![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хиыа, Углавном, желим да знам шта се дешава са тим. Ако ја купити графичке картице, а један ПЦИ-е, то ће бити у реду у мом ПЦИ-е слот који прометују на 8кс? Да ли постоје примјетна разлика? Хоће ли радити? Шта се дешава са мојим картицама успешност? Хоће ли се смањио њен филлрате или шта? Да ли је то ефикасно једна са другом АГП интерфејс и тај све? Шта се дешава са њом? Ант ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок Антоны. Ставите ваш ум на починак фелл. Ја сам још то видети ГПУ попунити обезбјеђује пропусност од 8кс утичница, било АГП или ПЦИ-Е. ПЦИ-Е је кришом посматрати као и певање плесање све на њему, јер је релеасе матичне плоче произвођачи хтели убити АГП. То је то, чисто и једноставно.
|
| |||
| |||
| Хи Алекс ме исправите ако сам погрешно, али ако се картица дизајнирана за 16кс ПЦИ Е = неће физички причвршћење 8кс слот.Нот 100%, али на овој тај што ја разумем. Ако је један 8кс картице бит ће то ок у 16кс слот користи само 8 трака од доступних 16. |
|
| |||
| |||
| Његов 16кс једне картице и његове један 16кс слот, али очигледно слот прометују на 8кс. Ант ... |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, жао је гледајући га чисто из бандуитх гледишта од мог почетног прочитајте у посту. Колико је мобо маке / модел Антоны?
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Хиыа, Иве је добио гигабајт М61ПМ-С2 (рев 2). иве и купио блистање 256МБ НВИДИА 6600ГТ. Ант ... |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Картица је БОГ стандард 16кс ПЦИ-е картице. То ћемо радити.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Мој мобо има 16кс слот, зар не? Међутим, то траје на 8кс па чак и један 16кс картица ће стати, он ће се изводити само на макс од 8кс. Картица Иве купио је 16кс. Знате ли шта мислим? |
|
| |||
| |||
| Погледајте ово: хттп://ууу.схаркыфорумс.цом/схоутхреад.пхп?п=2477754 |
|
| |||
| |||
| [куоте = сирантоныцартуригхт; 23623] Међутим, то траје на 8кс па чак и један 16кс картица ће стати, он ће се изводити само на макс од 8кс. куоте] Где сте набавили ове инфо из Антоны? Јесте ли проверили у БИОС-само потврдити ПЦИ-е је постављена на 16кс?
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како добро је Уиндоус 7? Хоће ли то имати било који Компатибилност питањима из Виста или Ксп? | Тхересонлы1 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 22 април 2009 01:03 |
| ЦД питања о Делл Оптиплекс СКС260, Уиндоус 2К Стручни ... | усе_ме | Генерал Хардуаре Цхат | 12 | 13 октобар 2008 00:49 |
| Старе МоБо'с - РАМ компатибилности | дмдоугие | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 19. јуна 2008 03:37 |
| Компатибилност | наркоман | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 5 јануар 2008 15:16 |
| Компатибилност? | уиллиамсон123456 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 17. сеп 2007 12:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |