![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, в основному, я хотів би знати, що йде далі з цим. Якщо я купую відеокарти, PCI-E один, він буде ОК в моєму PCI-E слот, який працює на 8x? Чи є помітні розходження? Чи буде вона працювати? Що станеться з моїм виступом карт? Чи буде своєму зафарбовування бути вдвічі чи що? Це ефективний AGP з різним інтерфейсом Це все? Whats Going On з ним? Ant ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Антонія. Put Your Mind в спокої хлопця. Я ще належить побачити GPU заповнення пропускної здатності, що надаються 8x Socket чи AGP або PCI-E. PCI-E рекламували як співають всі танцюють на його звільнення, оскільки виробники материнських плат хотів покінчити з AGP. Ось-ось, чисто і просто.
|
| |||
| |||
| Привіт Алекса Поправте мене, якщо я помиляюся, але якщо ви отримуєте картки призначені для 16x PCI = E вона не буде фізичного 8x slot.Not 100% від цього, але Thats наскільки я розумію. Якщо це 8x карта буде ОК 16x слота використовуєте тільки 8 смуг наявних 16. |
|
| |||
| |||
| Її 16x картки та її 16x слот, але, мабуть, слотом працює на 8x. Ant ... |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, вибачте дивився на неї виключно з пропускною здатністю точки зору, з моєї початкової читати цю посаду. Whats плат Марка / Модель Антоній?
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Здорово, Ive Got Gigabyte M61PM-S2 (Rev 2). Ive і купила блиск 256MB NVIDIA 6600GT. Ant ... |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Карти болото стандартних 16x PCI-E карт. Вона буде працювати.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Моя плат має 16x слот, чи не так? Тим не менш, він працює на 8x тому, навіть незважаючи 16x карта поміститься, вона буде працювати тільки на Мах 8x. Карта Ive купили це 16x. Ви знаєте, що я маю на увазі? |
|
| |||
| |||
| Побачити це: http://www.sharkyforums.com/showthread.php?p=2477754 |
|
| |||
| |||
| [цитата = sirantonycartwright; 23623] Тим не менш, він працює на 8x тому, навіть незважаючи 16x карта поміститься, вона буде працювати тільки на Мах 8x. QUOTE] Звідки ви отримуєте цю інформацію з Антоній? Ви вже перевірили BIOS, які підтверджують, PCI-E встановлений в 16x?
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Наскільки добре Windows 7? Чи буде вона мати Питання сумісності з Vista або XP? | Theresonly1 | Операційні системи Windows | 4 | 22 квітня 2009 01:03 |
| CD-привід питань Dell Optiplex SX260, під управлінням Windows 2K Професійний ... | use_me | Генеральний обладнання чат | 12 | 13 жовтня 2008 00:49 |
| Стара MoBo's - RAM Працює | dmdougie | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 19 червня 2008 03:37 |
| Працює | наркоман | Генеральний обладнання чат | 1 | 5 січня 2008 15:16 |
| Працює? | williamson123456 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 17 вересня 2007 12:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |