![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Пфу, аз се радвам, че имам BSOD сортирани. Моят първи компютър изгради отиде worryingly крушовиден наскоро. Не може да си взема Vista 64bit да инсталирате правилно. Отглеждани Getting BSOD след всичко между 5 секунди и 5 минути на моя десктоп! Моята система CPU: E6600 MOBO: ASUS P5N-E SLI, RAM: Корсар XMS2, http://www.corsair.com/_datasheets/T...048-6400C4.pdf GPU: GeForce 9600GT Както и да е, за да инсталирате хардуера изглеждаше правилно. Той бе инсталирате Vista 64bit Имах проблеми с. След като се опитва овена в различни комбинации слот аз останах чудех какво по дяволите беше създаден с моята система. Един приятел по време на работа, кой знае какво правите (fortunatly за мен!) Е поглед към него и разбрах, че версията на BIOS на моята MOBO беше много стар, и по-конкретно версия 0401. Той трябваше да ми флаш BIOS с увиснал чрез MS-DOS, обновяване до последната версия, която е 1201 мисля. Това, Радвам се да кажа, напълно излекувани ми BSOD проблем ![]() Честит ден ![]() Мислех, че това може да бъде от помощ за някои. Благодарности |
|
| |||
| |||
| глупости, че ще получите, че дънната платка и ще ме хванат wouldnt мъртъв с дискета! Благодаря за главите нагоре! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Радвам се, че имам това, работещи в края
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Радвам му цялата работа! трябва да бъде нещо не е несъвместима с настоящия хардуер, или нещо такова
| |||
| |||
| Уверете се, че получавате най-новите WHQL драйвери за NVidia GFX карти Mr77. Vista 64 получава sqirrely без най-новите драйвери. |