![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Uf, jsem rád, že BSOD setříděno. Moje první PC stavět šel znepokojivě hrušeň-tvarované nedávno. Nepodařilo se mi Vista 64bit nainstalovat správně. Průběžně dostává BSOD po něco mezi 5 sekund a 5 minut na svou plochu! Můj systém Procesory: E6600 MOBO: ASUS P5N-E SLI, RAM: Corsair XMS2, http://www.corsair.com/_datasheets/T...048-6400C4.pdf GPU: Geforce 9600GT Tak jako tak, hardware zdálo nainstalovat správně. Bylo instalaci Vista 64bit jsem měl problémy s. Po pokusu o RAM v různých kombinacích slot Dumal jsem, co to sakra děje s mým systémem. A přítel v práci, kdo ví, co dělají (fortunatly pro mě!) Měli podívat na to, a uvědomil, že je BIOS verze na mém MOBO byl velmi starý, a to konkrétně verzi 0401. Měl na můj flash BIOS s pomocí diskety MS-DOS, aktualizaci na nejnovější verzi, která byla 1201 myslím. To jsem rád, že to řekl, úplně vyléčený mé BSOD problém ![]() Šťastné dny ![]() Bude to může být pomoc na některé z nich. Díky |
|
| |||
| |||
| blbost jsem šel na tu desku a ty bych chytit mě mrtvých s disketu! Díky za Pozor! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem rád, že máš to na konci pracovního
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rád všechny své pracovní! Musí za tím být něco bylo neslučitelné se současným hardwarem nebo něco takového
| |||
| |||
| Ujistěte se, že máte nejnovější WHQL ovladače nVidia GFX karty Mr77. Vista 64 dostane bez sqirrely nejnovější ovladače. |