![]() |
|
| |||
| |||
| Φτου, ευτυχής που έχω BSOD ταξινομημένο. Η πρώτη μου PC οικοδομήσουμε ανησυχητικά πήγε πρόσφατα σε σχήμα αχλαδιού. Δεν είναι δυνατή η get my Vista 64bit για να εγκαταστήσετε σωστά. Εκτρέφονται να BSOD τίποτα μετά από 5 δευτερόλεπτα και 5 λεπτά για την επιφάνεια εργασίας μου! Το σύστημα CPU: E6600 MOBO: ASUS P5N-E SLI, RAM: Corsair XMS2, http://www.corsair.com/_datasheets/T...048-6400C4.pdf GPU: Geforce 9600GT Tελoσπάvτωv, το υλικό φαίνεται να εγκαθίσταται σωστά. Ήταν εγκατάσταση Vista 64bit είχα με θέματα. Μετά την εκδίκαση των RAM με διαφορετικούς συνδυασμούς slot i, έμεινε να αναρωτιέται τι στο διάολο έγινε με το σύστημά μου. Ένας φίλος στην εργασία, ποιος ξέρει τι κάνουν (fortunatly για μένα!) Είχε εξετάσει το θέμα και θα συνειδητοποιήσει ότι την έκδοση του BIOS για MOBO μου ήταν πολύ παλιά, ειδικά έκδοση 0401. Έπρεπε να μου flash BIOS με μια δισκέτα με το MS-DOS, ενημέρωση στην τελευταία έκδοση, η οποία ήταν 1201 νομίζω. Αυτό, είμαι ευτυχής να πω, εντελώς cured μου πρόβλημα BSOD ![]() Happy Days ![]() Σκέψης αυτό μπορεί να βοηθήσει σε κάποιο. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| crap i επρόκειτο να γίνει και η μητρική πλακέτα σας wouldnt αλιευμάτων μου νεκρός με μια δισκέτα!! ευχαριστώ για την κεφάλια επάνω! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χαίρομαι που βρήκες αυτό που εργάζονται στο τέλος
and Spencer, κάποια μητρική πλακέτα τώρα (atleast gigabyte όλα αυτά, ώστε ίσως άλλα κάνει πολύ) να υποστηρίζουν την ενημέρωση του BIOS μέσα από τα Windows, ή από ένα USB stick. Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| όλες τις εργάσιμες χαρούμενος!! πρέπει να είναι κάτι που ήταν ασύμβατες με το ισχύον υλικό ή κάτι τέτοιο
| |||
| |||
| Βεβαιωθείτε ότι έχετε τις τελευταίες WHQL οδηγούς για την nVidia GFX κάρτα Mr77. Vista 64 γίνεται sqirrely ΧΩΡΙΣ τα τελευταία προγράμματα οδήγησης. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε βοήθεια Flashing Bios με DVD CD | pete21 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 18 Οκτώβρη 2009 20:47 |
| BIOS Λάμψη Πρόβλημα - Νέο Mobo Απαιτείται;! | mbonwick | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 8 Οκτωβρίου 2009 10:21 |
| Epson C59 κόκκινο οδήγησε αναβοσβήνει πάντα πρόβλημα | shanedy | Digital Imaging & Printers | 0 | 18 Ιουν 2009 02:23 |
| Crashed BIOS μου; - Το BIOS που είναι τώρα σε όλες τις εργοστασιακές προεπιλεγμένες | Bubba | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 7 Απρ 2009 15:33 |
| Dsl φως που αναβοσβήνει! βοήθεια | 2424frag | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 15 Δεκ. 2008 00:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |