![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Fuj, drago mi je da sam dobio BSOD redaju.
Moj prvi PC graditi otišao worryingly kruškolik nedavno. Nije mogao dobiti moj Vista 64bit instalirati ispravno. Zadržao uzimajući BSOD nakon ništa od 5 sekundi i 5 minuta na mom desktopu! Moj sustav CPU: E6600 MOBO: ASUS P5N-E SLI, RAM: XMS2 gusar, http://www.corsair.com/_datasheets/T...048-6400C4.pdf GPU: Geforce 9600GT Anyways, hardver Izgleda da instalirate ispravno. Bilo je instaliranje Vista 64bit sam imao problema sa. Nakon pokussava RAM utor u raznim kombinacijama i nije preostalo pitate što je, dovraga s moj sistem. Prijatelj na radu, tko zna što oni rade (fortunatly za mene!) Je imala pogled na njega i shvatila da je verzija BIOS na moj MOBO je bio vrlo star, posebno verzija 0401. Bio je to moj bljesak BIOS s diskete kroz MS-DOS-a, ažirirajući ga na najnoviju verziju, a mislim da je 1201. To, Drago mi je da kažem, potpuno izlječen BSOD moj problem ![]() Sretni dani ![]() Misli da je ovaj svibanj biti od pomoći da se neke. Hvala |
|
|
|||
|
|||
|
sranje sam bio idući u dobiti matične ploče i da li me uhvatiti wouldnt mrtav s disketa! hvala za jedan dan prednje jedro gore!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Glad koju je dobio Internet rad na kraju
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
obradovati sve njegove radne! mora biti nešto nespojivo s trenutnim hardvera ili nešto slično
|
|||
|
|||
|
Pobrinite se da dobijete najnoviji WHQL drivere za svoju nVidia GFX kartice Mr77. Vista 64 dobiva sqirrely bez najnovije upravljačke programe.
|