![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hû, örülök, hogy kié volt ez BSOD válogatni. Az első PC építeni ment aggasztóan körte alakú közelmúltban. Nem lehet az én Vista 64bit telepíteni helyesen. Kept getting BSOD után semmi, 5 másodperc és 5 perc az én asztalon! Saját rendszer CPU: E6600 MOBO: ASUS P5N-E SLI, RAM: Corsair XMS2, http://www.corsair.com/_datasheets/T...048-6400C4.pdf GPU: Geforce 9600GT Egyébként, úgy látszott, hogy a hardver helyesen telepíteni. Ez volt a telepítés Vista 64bit volna a kérdéseket. Után próbálta a RAM különböző kombinációk résidő én hagyta csodálkozó mi a fene volt, akár a saját rendszerét. Egy barát a munkahelyen, aki tudja, mit csinálnak (fortunatly nekem!) Még egy pillantást, és felismerte, hogy a BIOS-verzió az én MOBO nagyon régi, kifejezetten változat 0401. Ő volt az én flash BIOS a floppy a MS-DOS, frissítése a legújabb verzióra, ami azt hiszem, 1201. Ez, örülök, hogy mondjuk teljesen gyógyítható én BSOD probléma ![]() Happy Days ![]() Hittem, hogy ez lehet az a segítség is. Köszönöm |
|
| |||
| |||
| crap én megyek el, hogy az alaplap és ön akar elkapni Meghalt egy floppy lemezre! köszönet részére a fejek megjelöl! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Örülök, hogy van a munkaidő vége
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| örülök, hogy minden munka! kell valami nem egyeztethető össze a jelenlegi hardver-vagy valami ilyesmi
| |||
| |||
| Győződjön meg róla, hogy a legújabb WHQL meghajtót a Gfx nVidia kártya Mr77. Vista 64 gets sqirrely nem a legfrissebb illesztőprogramokat. |