![]() |
|
| |||
| |||
| אוף, אני שמח כי יש BSOD מיון. המחשב הראשון שלי הלכו לבנות worryingly בצורת אגס לאחרונה. אין אפשרות לקבל את Vista 64bit להתקין כראוי. המשיכו להגיע BSOD אחרי משהו בין 5 שניות ו 5 דקות על שולחן העבודה שלי! המערכת שלי CPU: E6600 MOBO: ASUS P5N-E SLI, זיכרון RAM: Corsair XMS2, http://www.corsair.com/_datasheets/T...048-6400C4.pdf GPU: Geforce 9600GT בכל מקרה, נראה בחומרה כדי להתקין כראוי. זה היה התקנת Vista 64bit היו לי בעיות. לאחר ניסיון של זיכרון RAM שילובים שונים משבצת שאני נותר תוהה מה לעזאזל היה עם המערכת שלי. חבר לעבודה, מי יודע מה הם עושים (fortunatly בשבילי!) היה לראות אותה realised כי גרסת ה-BIOS על MOBO שלי היה ישן מאד, במיוחד גירסת 0401. הוא היה צריך פלאש שלי עם ה-BIOS דרך דיסקט של MS-DOS, לעדכן אותה לגרסה העדכנית ביותר, שהייתה 1201 אני חושב. זה, אני שמח לומר, נרפא לגמרי BSOD הבעיה שלי ![]() יום שמח ![]() מחשבה זו עשויות לעזור לחלק. תודה |
|
| |||
| |||
| שטויות, אני הולך להביא את לוח האם ואתה מת wouldnt לתפוס אותי עם תקליטון!! תודה על ראשים למעלה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני שמח שיש לך את זה עובד בסופו של דבר
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שמח על כל עובד! משהו היה חייב להיות תואם את החומרה הנוכחית או משהו כזה
| |||
| |||
| ודא שאתה מקבל את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר WHQL את nvidia GFX כרטיס Mr77. Vista 64 יקבל sqirrely ללא מנהלי ההתקנים העדכניים ביותר. |