![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Phew, aš džiaugiuosi, kad BSOD surūšiuoti. Mano pirmasis kompiuteris statyti išėjo nerimą kelia kriaušės formos pastaruoju metu. Nepavyko gauti mano Vista 64Bit įdiegti teisingai. Nuolat gauti BSOD po nieko tarp 5 sekundes ir 5 minutes mano darbastalio! Mano sistema CPU: E6600 MOBO: ASUS P5N-E SLI RAM: Corsair XMS2, http://www.corsair.com/_datasheets/T...048-6400C4.pdf GPU: GeForce 9600GT Anyways, įranga atrodė įdiegti teisingai. Jis buvo įdiegti Vista 64bit turėjau problemų su. Po kelių nesėkmingų bandymų įvairių žaidimų kombinacijos i RAM paliko įdomu, kas per velnias buvo su mano sistema. Darbe, kuris žino, ką jie daro (fortunatly man draugas!) Turėjo jį matyti, ir supratau, kad BIOS versijos mano MOBO buvo labai senas, konkrečiai versija 0401. Jis turėjo savo "Flash BIOS, su diskelio per MS-DOS, ją atnaujinti į naujausią versiją, kuri buvo 1.201 manau. Tai, aš džiaugiuosi galėdamas pasakyti, visiškai išgydyti mano BSOD problema ![]() Happy Days ![]() Pagalvojau, kad tai gali būti padėti kai. Ačiū |
|
| |||
| |||
| šūdas aš ketina gauti tokią pagrindinę plokštę ir jūs wouldnt prašau man mirę su diskelį! ačiū už Heads up! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Glad you got it working, galų gale
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| džiaugiuosi savo visas darbo!! turi būti kažkas buvo nesuderinama su esamos įrangos ar kažkas panašaus
| |||
| |||
| Įsitikinkite, kad jūs gausite naujausią WHQL tvarkykles nVidia GFX kortelė Mr77. Vista 64 paleidžiama sqirrely be naujausias tvarkykles. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Need Help flashing biografijos su DVD CD | pete21 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 18 spalis 2009 20:47 |
| BIOS Flashing Problema - Nauji MOBO reikalingas?! | mbonwick | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 8 spalis 2009 10:21 |
| Epson Stylus C59 LED visada mirksi problema | shanedy | Digital Imaging & Printers | 0 | Birželis 18, 2009 02:23 |
| Mano BIOS crashed? - Mano BIOS dabar nustatyti visas gamintojo numatytąsias | Bubba | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 7 balandis 2009 15:33 |
| DSL šviesos mirksi! padėti | 2424frag | Networking, Modems & VoIP | 2 | 15 gruodis 2008 00:57 |
| Temos įrankiai | |
| |