![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Phew, glad I got że BSOD posortowane. Mój pierwszy komputer poszedł budować niepokojąco gruszkowaty niedawno. Nie można dostać mój Vista 64bit zainstalować poprawnie. Trzymany dostawanie BSOD po coś pomiędzy 5 sekund a 5 minut na pulpicie! Mój system CPU: E6600 Mobo: ASUS P5N-E SLI, RAM: Corsair XMS2, http://www.corsair.com/_datasheets/T...048-6400C4.pdf GPU: Geforce 9600GT Anyways, sprzęt wydawała się poprawnie zainstalować. Było instalacji Vista 64bit miałem problemy z. Po wypróbowaniu RAM gniazda w różnych kombinacjach i zastanawiasz się, co było do cholery było z mojego systemu. Przyjaciel przy pracy, który wie co robi (fortunatly dla mnie!) Miał się i zdać sobie sprawę, że system BIOS w wersji na mojej Mobo był bardzo stary, w szczególności w wersji 0401. Musiał flash mój BIOS z dyskietki przez system MS-DOS, jego aktualizacji do najnowszej wersji, która została Myślę 1201. To Cieszę znaczy zupełnie cured mój problem BSOD ![]() Happy Days ![]() Myśli może to być pomocne dla niektórych. Dzięki |
|
| |||
| |||
| crap i trafia się, że płyta główna i wouldnt catch me martwe z dyskietki! thanks for the heads up! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Glad you got it pracy w końcu
i Spencer, niektóre płyty głównej teraz (gigabajt atleast wszystkich tych innych sprawia, że tak może być zbyt) wsparcie aktualizacji BIOS z poziomu systemu Windows lub z USB stick. My System: Pierwsze OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| glad wszystkich jego pracy! musi być coś było niezgodne z obecną sprzętu czy coś takiego
| |||
| |||
| Sprawdź, czy masz najnowsze sterowniki WHQL dla kart nVidia GFX Mr77. Vista 64 otrzymuje sqirrely bez najnowszych sterowników. |
![]() |
|
| Zakładki |