mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

My BSOD vindecat de clipeste BIOS

Reply

Thread Tools
Old 28 Sep 2008, 05:13
Noile state Group

Default My BSOD vindecat de clipeste BIOS

Pfiu, bucuros că m-am BSOD sortate.

Primul meu PC construi îngrijorător de mers în formă de pară recent. Nu am putut să-mi iau Vista 64bit pentru a instala în mod corect. Păstrate după obţinerea BSOD nimic intre 5 secunde si 5 minute pe desktop!

Sistemul meu este

CPU: E6600
MOBO: ASUS P5N-E SLI,
RAM: Pirat XMS2, http://www.corsair.com/_datasheets/T...048-6400C4.pdf
GPU: GeForce 9600GT

Oricum, pentru a instala hardware-a părut corect. Acesta a fost de a instala Vista 64bit am avut probleme cu.

După ce a încercat RAM în diferite combinaţii de slot am fost plecat întrebam ce dracu 'a fost cu sistemul meu. Un prieten de la locul de muncă, cine stie ce fac ei (fortunatly pentru mine!) Au avut o privire la ea şi a realizat că a BIOS-ului pe versiunea mea MOBO a fost foarte vechi, mai precis versiunea 0401.

A trebuit sa-mi flash BIOS-ul cu o dischetă prin MS-DOS, actualizarea la cea mai recentă versiune, care a fost de 1201 cred.

Acest lucru, eu sunt bucuros să spun, complet vindecat BSOD problema mea

Happy zi

Credeam că acest lucru poate fi de ajutor pentru unii. Mulţumesc
Old 4 octombrie 2008, 15:22
Grupul de donator

Am fost o prostie sa te că placa de bază şi vă wouldnt eu mort cu o dischetă!! Multumesc pentru capul sus!
Old 4 octombrie 2008, 15:34
Grupul de donator

Ma bucur ca ai luat-o de lucru în cele din urmă şi Spencer, unele acum placa de bază (atleast gigaoctet toate cele deci poate face alte prea) suport de actualizare a BIOS-ul din Windows, sau de pe un stick USB.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 7 octombrie 2008, 04:54
Grupul de donator

bucur sa toate lucru!!!! trebuie să fie ceva era incompatibil cu hardware-ul actual sau ceva de genul asta

Sistemul meu: ubr de jocuri, calculator

Procesor (e):
q6600 G0 @ stoc răcit AC congelator
Plăci de bază:
Gigabyte ep45 ds3r
Memorie RAM:
2 GB DDR2 800
Placă grafică (e):
4870 1GB
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Cauza / PSU:
modded + vopsit caz w / 1kw antec
Răcire:
2 120mm fans 4 80mm fani si un hdd
Network / Internet:
dual gigaoctet lan
Monitor (e):
24 "Acer
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 7 octombrie 2008, 07:30
Grupul de donator

Asiguraţi-vă că obţineţi cele mai recente drivere WHQL pentru nVidia GFX carte Mr77. Vista pe 64 devine sqirrely fără cele mai recente drivere.
Reply

Register

Marcaje