![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Тьху, рада, що я отримав BSOD відсортовано цього. Мій перший комп'ютер побудувати пішов турбує грушовидну останнім часом. Не вдалося отримати мою Vista 64bit встановлюється правильно. Лізли BSOD після нічого від 5 секунд до 5 хвилин на моєму робочому столі! Моя система Процесор: E6600 MOBO: ASUS P5N-E SLI ОЗУ: Corsair XMS2, http://www.corsair.com/_datasheets/T...048-6400C4.pdf GPU: GeForce 9600GT У будь-якому випадку, апаратних здавалася правильної установки. Це була установка Vista 64bit я мав проблеми з. Після спроби пам'яті в інший слот комбінацій я не давав спокою запитання, що, чорт візьми, з моєї системи. Друг на роботі, хто знає, що вони роблять (fortunatly для мене!) Було дивитися на неї і зрозумів, що версія BIOS на моїй MOBO був дуже старий, а саме версії 0401. Він був моїм Flash BIOS з дискети через MS-DOS, його оновлення до останньої версії, яка була 1201 я думаю. Це, я радий сказати, повністю вилікувати мого BSOD проблема ![]() Happy Days ![]() Подумав, що це можуть бути корисні для деяких. Спасибо |
|
| |||
| |||
| лайно я збираюся отримати що материнська плата, і ви зрозумієте мене Wouldnt мертвим з дискети! Дякуємо за Heads Up! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Радий, що ви отримали його, що працюють в кінці
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ради всіх його робітників!! має бути щось було не сумісне з поточним обладнанням або щось подібне
| |||
| |||
| Переконайтеся, що ви отримаєте останні WHQL драйвери для карт NVidia Mr77 Gfx. Vista 64 стає sqirrely без останніми драйверами. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога миготливий Bios з DVD CD | pete21 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 18 жовтня 2009 20:47 |
| BIOS миготливий проблеми - нової Mobo Необхідний?! | mbonwick | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 8 жовтня 2009 10:21 |
| Epson C59 червоний світлодіод миготливий завжди проблема | shanedy | Digital Imaging & Принтери | 0 | 18 червня 2009 02:23 |
| Моя розбився BIOS? - Мій BIOS тепер встановлена на всіх заводі за замовчуванням | Bubba | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 7 квітня 2009 15:33 |
| Dsl миготіння! допомога | 2424frag | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 15 грудня 2008 00:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |