![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Просто го фабричен възстанови на моя компютър всичко беше наред текат бях инсталирате всички мои шофьори отново, рестартиран го два пъти. Тогава тя не би да ме в миналото, за да активирате Windows етап, който се опитваше да избегне до everytinhg бе настройка. Така че аз се опитах на няколко пъти, но не беше на линията, свързваща, затова бях принуден в дневника от екрана и да рестартирате компютъра, защото силата на разстояние бутон не се показват. Сега аз добивам нищо, когато силата на компютъра не публикувате не BIOS, но нищо вентилатора и силата светлини. Аз мисля, че съм напълно прецакани, освен ако някой знае как да се измъкнем. Всякакви предложения ??????????????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Извадете захранващия кабел за няколко минути до изтичане на цялата мощност на машината, така че можете да възстановите.
| |||
| |||
| Не, че не е работа. Аз съм виждал друг форум с подобен проблем и като ти каза, че захранването е променило и че решават проблема. Намирам, че е учудващо, тъй като всички са на лампите и на вентилатора се изпълняват, и как може да PSU завинтвам от мен натискане на бутона РЕСТ е изумителна. |
|
| |||
| |||
| А дефектни PSU ще щастливо предат фенове и мощност светлини. Те също са много надеждни, така могат да се счупят, много лесно. Ако компютърът ви не е власт на правилно винаги е хардуера, и PSU е най-евтино е да се опитам. |
|
| |||
| |||
| Ами купих нов PSU booted най овена тестване на екрана, предупреждение дойде каза: "предупреждение новите процесори" (странно, защото съм направил нищо за CPU), влезе в BIOS, когато излезе предупреждението бяха отишли. Така отиде към Welcome екрана и той остана там завинаги, така ли трябваше да рестартирате и познайте какво друго не обувка. Но след няколко минути се опитах пак booted, но аз имам в BIOS, вместо да се види дали има някаква настройка, която може да спре това. Е, докато браузвате в BIOS на екрана и клавиатурата замрази светлините не са били от двете така че трябваше да нулирате Надявам се да мога да го booted отново Отивам за друг завод възстановите. Всеки, който има някакви идеи защо това се случва? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То може да е лошо овен. Ако имате повече от 1 пръчка, опитайте се да извадите един и ако няма по-добро, по суап тях (водене на 1).
| |||
| |||
| Ами аз все още съм се на тези обувка замръзва, но сега тя може да се случи във всеки един етап, след и по време на POST спечели лого екран и лошо, когато XP е действително се. При настолните компютри и всички икони излезе ли, че ви в ясна, но тогава той ще се замразява не твърдия диск дейност не мишката движение. Просто не може да има смисъл от това как се наблюдава всичко започна от един невинен Нулиране, които съм направил милиони пъти, сега това е отишло кървави луд. |
|
| |||
| |||
| Опита ли смяна на Рам? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| _possible_ прегрява също, макар и малко вероятно. по-вероятно да се RAM, ИМО.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Не не съм се опита за оплождане, неговото не orignal овен, които дойдоха с компютъра още през 2002 година, аз имам инсталирани два нови модули за няколко години назад. Но аз предполагам, че все още може да бъде RAM. В прегряване проблеми изглежда доста валидно, както обикновено, когато се оставят компютъра куплунга за една нощ аз мога обувка резервната с функционалност. Но аз имам само купили нов PSU и преди, че един нов фен в началото на година, така че все още ще бъде puzzling. Също така съм забелязал в BIOS, когато спрете POST реч уведомяване POST Комплектни Test автоматично забранява, както и не бях наясно за това, преди да са отстранени и сега. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютър няма да Обувка Up: ( | TOA5T | Общи Хардуер Чат | 3 | 31 Окт 2008 04:16 |
| Не може да се Обувка Компютърни | morrowj112 | Общи Хардуер Чат | 9 | 4 Август 2008 20:11 |
| Компютър няма да Обувка | steve05 | Windows операционни системи | 4 | 8 януари 2008 12:40 |
| Компютър няма да Обувка | shramek23 | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 14 Дек 2007 17:00 |
| Компютър не обувка | ss8601 | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 24 ноември 2007 12:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |