menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Můj počítač nebude boot na všech

Reply

Thread Nástroje
Old 4. července 2008, 12:16
Člen Skupina

Default Můj počítač nebude boot na všech

Nazdar
Stačí si továrnu obnovit můj počítač všechno běží v pořádku i se instalace všech mých řidičů znovu, restartovány dvakrát. Pak to nebude dejte mi dostat přes aktivaci okna scéně, kterou jsem se snažil vyhnout se, dokud everytinhg bylo nastavení. Tak jsem to několikrát, ale byla linka není připojení, tak jsem byl nucen do protokolu i mimo obrazovku a reset počítače způsobit vypnutí tlačítka nebylo zobrazeno. Teď jsem si nic moc, když jsem na počítači není žádný příspěvek bios nic ventilátoru a moc světla.
Myslím, že jsem zcela v háji, pokud někdo zná cestu ven.
Jakékoli návrhy ???????????????????????
Old 4. července 2008, 12:18
Administrátor Skupina

Odstraňte napájecí kabel za pár minut na vypouštěcím všechny síly z počítače a může tak reset.

Pokud to dělá n't práci budete potřebovat nový PSU snažit, aby jako první.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4. července 2008, 12:38
Člen Skupina

Ne, že nefunguje.
Viděl jsem jiné fórum s podobným problémem, a jak jsi říkal na napájení se změnily a že tyto problémy odstranilo. I překvapením zjistíte, že všechny světla a ventilátor běží, a jak je lze PSU mhouřit mi ZBYTKEM stiskem tlačítka je udivující.
Old 4. července 2008, 13:56
Administrátor Skupina

A chybná PSU bude vesele otáčet ventilátorů a moc světla.

Jsou také velmi nespolehlivé tak může velmi snadno zlomit.

Pokud PC není moc na správně je vždy hardwaru a PSU je nejlevnější věc vyzkoušet.
Old 5. července 2008, 04:22
Člen Skupina

No koupil novou PSU nastartoval až na ram testovací obrazovce varování, přišel s tím, že "nová varování cpu" (divné, protože jsem nic na CPU), odešel do bios když jsem vyšel varování musel pryč.
Tak šli na úvodní obrazovce a je tam pořád, tak jsem musel resetovat a hádejte, co žádný jiný boot. Ale po pár Zkoušel jsem znovu nastartoval, ale to jsem do BIOSu, místo aby se zjistilo, zda existuje nějaký nastavení, které mohou zastavit. I při procházení v bios obrazovky zmrazila a klávesnice svítí buď nebyly tak jsem musel resetovat Doufám, že se může dostat ji znovu nastartoval Jedu na jiném závodě obnovit.
Každý, kdo má nějaké názory, proč se to v současnosti děje?
Old 5. července 2008, 11:31
Dárce Skupina

Mohlo by to být špatné ram. Pokud máte více než 1 hůl, můžete se pokusit odebrat jednu a pokud není lepší, swap nich (vedení na 1).

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7. července 2008, 13:25
Člen Skupina

Tak jsem stále získání těchto boot zamrzne, ale nyní se může stát, v jakékoli fázi a během POST po vítězství logo obrazovky a horší, když je ve skutečnosti až XP. Při ploše a všechny ikony přijít si myslíte, že vaše jasné, ale pak se zmrazit bez pevného disku, aktivitu žádný pohyb myši.
Prostě nemůže chápat, jak k tomu došlo, že vše začalo od nevinného Reset, které jsem dělal milióny krát hned to bylo pryč krvavé šílený.
Old 8. července 2008, 01:41
Dárce Skupina

Měli byste se pokusit prohozením Ram?
Old 8. července 2008, 02:37
Dárce Skupina

_possible_ přehřívat taky, i když nepravděpodobné. větší pravděpodobnost, že se RAM, IMO.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 8. července 2008, 07:28
Člen Skupina

No i dosud vyzkoušelo ram, jeho ne originální ram, které se stalo s počítačem cestě zpátky v roce 2002, mám nainstalovány dva nové moduly pár let zpátky. Ale já předpokládám, že by mohl být ještě v paměti RAM. Přehřátí problémů se zdá být docela platný jako obvykle, když jsem opustit počítač vypnout plug za noc i neumí zavést zálohování s funkčností. Ale pak jsem si koupil novou PSU a před tím nový ventilátor na počátku roku, takže by ještě záhadnější.
Také jsem si všiml v systému BIOS i když vypnete POST řeči oznámení POSTSEKUNDÁRNÍ Kompletní test automaticky deaktivuje stejně jsem nebyl vědom tohoto dříve a nyní je opravena.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Počítačové Nebude spustit: ( TOA5T Obecné Hardware Chat 3 31. října 2008 04:16
Nelze Zavádecí Počítačová morrowj112 Obecné Hardware Chat 9 4. srpna 2008 20:11
Počítačové Nebude Zavádecí steve05 Operační systémy Windows 4 8. leden 2008 12:40
Počítačové Nebude Zavádecí shramek23 Notebooky, Mobily a PDA 3 14. prosince 2007 17:00
Počítač nebude boot ss8601 Procesory, základní desky & RAM 5 24. listopadu 2007 12:45
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.