μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Ο υπολογιστής μου δεν θα εκκίνηση σε όλα τα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Ιουλίου 2008, 12:16
Μέλος Ομάδα

Γεια σου
Απλά έκανε ένα εργοστάσιο αποκατάσταση του υπολογιστή μου όλα ήταν ok i λειτουργίας ήταν η εγκατάσταση όλων των οδηγών μου ξανά, θα ξαναρχίσει το διπλάσιο. Τότε δεν θα επιτρέψτε μου να ξεπεράσουμε το στάδιο ενεργοποίησης των Windows που είχα προσπαθεί να αποφύγει μέχρι everytinhg δημιουργήθηκε. Γι 'αυτό και προσπάθησε αρκετές φορές, αλλά η γραμμή δεν είχε τη σύνδεση, έτσι υποχρεώθηκε στην οθόνη και αποσυνδεθείτε i επαναφορά του υπολογιστή προκαλεί την εξουσία off κουμπί δεν εμφανίζεται. Τώρα δεν παίρνουν τίποτα, όταν θ εξουσία στον υπολογιστή δεν υστέρων δεν bios αλλά τίποτα δεν τον ανεμιστήρα και η ισχύς των φώτων.
Νομίζω ότι είμαι εντελώς βιδωτούς Αν δεν ξέρει κάποιος μια διέξοδο.
Τυχόν προτάσεις ???????????????????????
Old 4 Ιουλίου 2008, 12:18
Διαχειριστής Ομάδα

Αφαιρέστε το καλώδιο ρεύματος για λίγα λεπτά να στραγγίζει όλη τη δύναμη από τη μηχανή, ώστε να μπορεί να μηδενιστεί.

Αν αυτή η n't εργασίες θα χρειαστεί ένα νέο PSU να προσπαθήσουμε πρώτα αυτό.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4 Ιουλίου 2008, 12:38
Μέλος Ομάδα

Δεν ότι δεν λειτούργησε.
Έχω δει ένα άλλο φόρουμ με παρόμοιο πρόβλημα και όπως είπατε το τροφοδοτικό έχει αλλάξει και ότι έλυσε το πρόβλημα. Το βρίσκω περίεργο που όλα τα φώτα είναι και ο ανεμιστήρας λειτουργεί, και πώς μπορεί το PSU βίδα από μένα πατώντας το κουμπί ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ είναι εκπληκτικό.
Old 4 Ιουλίου 2008, 13:56
Διαχειριστής Ομάδα

Ένα ελαττωματικό PSU θα το γύρισμα ανεμιστήρες και εξουσία φώτα.

Επίσης, είναι πολύ αναξιόπιστα, επομένως, μπορεί να σπάσει εύκολα.

Αν ένα PC δεν είναι κατάλληλα για την εξουσία είναι πάντα υλικό και ένα PSU είναι το φθηνότερο πράγμα που πρέπει να προσπαθήσουμε.
Old 5 Ιούλη 2008, 04:22
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν αγόρασα ένα νέο PSU να εκκινήσετε σε ζευγαρώσει δοκιμές οθόνης, προειδοποίηση κατέληξε λέγοντας "προειδοποίηση νέα cpu" (παράξενο, γιατί δεν έκανε τίποτα για την CPU), πήγε στο BIOS, όταν βγήκε η προειδοποίηση που είχε πάει.
Έτσι πήγε στην οθόνη υποδοχής και έμεινε εκεί για πάντα, λοιπόν, έπρεπε να μηδενιστεί και να μαντέψουν τι άλλο δεν εκκίνησης. Αλλά μετά από λίγα λεπτά Προσπάθησα πάλι εκκίνηση, αλλά έχω στο BIOS αντί για να δείτε αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορεί να σταματήσει αυτό. Λοιπόν κατά την περιήγηση στο BIOS πάγωσε η οθόνη και το πληκτρολόγιο δεν ήταν για τα φώτα, είτε έτσι έπρεπε να επαναφέρετε Ελπίζω να μπορεί να το ξεκινήσει και πάλι Πάω για άλλο εργοστάσιο αποκατάσταση.
Όποιος έχει καμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;
Old 5 Ιούλη 2008, 11:31
Ομάδα Δωρητών

Θα μπορούσε να είναι κακό RAM. Αν έχετε πάνω από 1 stick, προσπαθήστε να καταργήσετε ένα και αν δεν καλύτερη, swap τους (διατήρηση σε 1).

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7η Ιουλίου 2008, 13:25
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν, είμαι ακόμη και τώρα αυτές εκκίνησης παγώνει αλλά τώρα μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε φάση κατά τη διάρκεια και μετά το POST κερδίσει λογότυπο οθόνη και χειρότερα όταν είναι πραγματικά μέχρι XP. Όταν η επιφάνεια εργασίας και όλα τα εικονίδια βρει νομίζετε σας με τη σαφή αλλά τότε δεν θα παγώσει σκληρό δίσκο δραστηριότητα δεν κίνηση του ποντικιού.
Απλά δεν μπορεί να έχει νόημα για το πώς αυτό συνέβη Όλα ξεκίνησαν από ένα αθώο Επαναφ που έχω κάνει εκατομμύρια φορές μέχρι τώρα το πράγμα έχει πάει αιματηρή τρελών.
Old 8η Ιουλ 2008, 01:41
Ομάδα Δωρητών

Μήπως επιχειρήστε την εναλλαγή της Ram?
Old 8η Ιουλ 2008, 02:37
Ομάδα Δωρητών

_possible_ υπερθερμαίνετε πολύ, αν και μάλλον απίθανο. περισσότερες πιθανότητες να RAM, IMO.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 8η Ιουλ 2008, 07:28
Μέλος Ομάδα

Δεν έχω δοκιμάσει δεν ζευγαρώσει, το κριάρι δεν το αρχικό υπολογιστή που προέκυψε με τον τρόπο πίσω στο 2002, έχω εγκαταστήσει δύο νέες ενότητες δύο χρόνια πίσω. Αλλά υποθέτω ότι θα μπορούσε να είναι η μνήμη RAM. Η υπερθέρμανση φαίνεται αρκετά ζητήματα, όπως ισχύει συνήθως όταν θ αφήσει τον υπολογιστή από την πρίζα για ένα βράδυ μπορώ εκκίνησης backup με τη λειτουργικότητα. Στη συνέχεια, όμως, που μόλις αγόρασα ένα νέο PSU και ότι πριν από ένα νέο ανεμιστήρα στις αρχές του έτους έτσι ώστε να εξακολουθεί να είναι αινιγματικός.
Επίσης παρατήρησα στο BIOS, όταν απενεργοποιήσετε το POST ΜΕΤΑ την ομιλία κοινοποίηση της δοκιμής αυτόματα απενεργοποιεί και θ δεν είχε γνώση του παρόντος και έχουν διορθωθεί πριν από τώρα.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.