manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Moj računalo neće boot na svim

Reply

Thread Tools
Old 4. srpnja 2008, 12:16
Member Group

Default Moj računalo neće boot na svim

Bok
Dovoljno je učinio fabriku vratiti moj računalo trčanje sve je ok bio sam instalaciju svih drivera preko mog opet, ponovno pokretanje to dvaput. Tada se ne bi neka me get past aktivirati Windows fazi što sam bio težak to izbjeći everytinhg dok je setup. Pa sam pokušao nekoliko puta, ali nije bila na liniji povezivanju, pa sam bio prisiljen u odjavite zaslona i ponovno pokrenite računalo uzrok moć off dugme nije prikazano. Sada ja dobiti ništa kad sam na računalo moć ne post bios nema ništa osim ventilatora i snagu svjetla.
Mislim da sam kompletno pijan, osim ako netko zna izlaz.
Bilo koji sugestija ???????????????????????
Old 4. srpnja 2008, 12:18
Administrator Group

Izvadite power kabel za nekoliko minuta na izlučivalo sve snage izvan stroja tako da se može vratiti.

Ako se to ne rade n't trebate novu PSU da pokuša da prvi.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4. srpnja 2008, 12:38
Member Group

No to nije posao.
Vidio sam još jedan forum sa sličnim problemom i kao što si rekao napajanje je promijenjen i da je problem riješen. JA nađi prema taj čudi što su sva svjetla i ventilatora je trčanje, i kako se može zašarafiti PSU od mene pritiskom na gumb ODMORA je začuđujući.
Old 4. srpnja 2008, 13:56
Administrator Group

Neispravan PSU spin obožavatelji će sretno i moć svjetla.

Oni su također vrlo nepouzdani stoga vrlo lako može slomiti.

Ako računalo ne vlast na odgovarajući način je uvijek hardvera i PSU je najjeftiniji stvar za probati.
Old 5. srpnja 2008, 04:22
Member Group

Pa kupio novi PSU booted na ovnu testiranje ekran, upozorenje je došao gore kazivanje "upozorenje novi CPU" (čudno jer sam učinio ništa za CPU), otišao u bios kad sam izašao upozorenje otišao.
Tako je otišao na zaslonu dobrodošlice i ostao zauvijek tamo tako da sam morao resetirati i pogodite što drugi ne čizma. No, nakon nekoliko minuta ja pokušao to ponovo booted, ali dobio sam u BIOS-umjesto da vidim ako ima bilo koja postavka koja može zaustaviti ovo. Pa tijekom pregledavanja u bios smrznuti ekran i tipkovnicu svjetla nisu bili ni na taj način JA je to vratiti se nadam ja mogu dobiti Internet booted opet idem za drugu tvornicu vratiti.
Bilo tko imati bilo koji ideja zašto je ovo događa?
Old 5. srpnja 2008, 11:31
Donatorska Grupa

To bi se moglo loše ovna. Ako imate više od 1 stick, pokušajte ukloniti jedan i ako ne bolje, swap njima (imajući na 1).

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 7. srpnja 2008, 13:25
Member Group

Pa ja sam još uvijek dobivam tih boot freezes a sada ga se može dogoditi u bilo kojem trenutku nakon i tokom POST pobijediti logo lošiji zaslon i kada je zapravo XP gore. Kada se na desktop i sve ikone iskrsavati vi mislite da vaše u čistoj, ali onda će se smrznuti bez tvrdog diska aktivnost ne miš pokret.
Jednostavno ne mogu smisla o tome kako se sve ovo dogodili počelo s nevinim Reset koje sam učinio milijune puta sada je stvar otisla krvničkom ljut.
Old 8. srpnja 2008, 01:41
Donatorska Grupa

Jeste li probati trampljenje RAM?
Old 8. srpnja 2008, 02:37
Donatorska Grupa

_possible_ pregrijavanja previše, ali malo vjerojatno. vjerojatno da će biti više RAM-a, imo.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 8. srpnja 2008, 07:28
Member Group

Ne nisam pokušao ovna, njegova ne orignal ovna koji ste dobili s računalom put natrag u 2002, imam instaliran dva nova modula par od godina leđa. Ali JA misliti Internet mogao pa ipak biti u RAM. The pregrijavanja pitanja izgleda sasvim valjan kao i obično, kada ostavite računalo isključite utikač za jednu noć Ne mogu boot backup sa funkcijom. Ali onda sam upravo kupio novi PSU i prije nego što novi fan rano u godini, tako da će i dalje biti zagonetan.
Također sam primjetio u BIOS našto ja onesposobiti POST govor obavijest POST Kompletan Test automatski onemogućuje ali nisam bio svjestan i prije nego što su to sada ispraviti.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Računalo neće Boot Up: ( TOA5T General Hardware Chat 3 31. listopad 2008 04:16
Računalo ne može Boot morrowj112 General Hardware Chat 9 4. kolovoz 2008 20:11
Računalo neće Boot steve05 Windows Operating Systems 4 8. siječanj 2008 12:40
Računalo neće Boot shramek23 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 14. prosinac 2007 17:00
Računalo neće boot ss8601 CPU, Matične ploče i RAM 5 24. studeni 2007 12:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.