![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Dovoljno je učinio fabriku vratiti moj računalo trčanje sve je ok bio sam instalaciju svih drivera preko mog opet, ponovno pokretanje to dvaput. Tada se ne bi neka me get past aktivirati Windows fazi što sam bio težak to izbjeći everytinhg dok je setup. Pa sam pokušao nekoliko puta, ali nije bila na liniji povezivanju, pa sam bio prisiljen u odjavite zaslona i ponovno pokrenite računalo uzrok moć off dugme nije prikazano. Sada ja dobiti ništa kad sam na računalo moć ne post bios nema ništa osim ventilatora i snagu svjetla. Mislim da sam kompletno pijan, osim ako netko zna izlaz. Bilo koji sugestija ??????????????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izvadite power kabel za nekoliko minuta na izlučivalo sve snage izvan stroja tako da se može vratiti.
| |||
| |||
| No to nije posao. Vidio sam još jedan forum sa sličnim problemom i kao što si rekao napajanje je promijenjen i da je problem riješen. JA nađi prema taj čudi što su sva svjetla i ventilatora je trčanje, i kako se može zašarafiti PSU od mene pritiskom na gumb ODMORA je začuđujući. |
|
| |||
| |||
| Neispravan PSU spin obožavatelji će sretno i moć svjetla. Oni su također vrlo nepouzdani stoga vrlo lako može slomiti. Ako računalo ne vlast na odgovarajući način je uvijek hardvera i PSU je najjeftiniji stvar za probati. |
|
| |||
| |||
| Pa kupio novi PSU booted na ovnu testiranje ekran, upozorenje je došao gore kazivanje "upozorenje novi CPU" (čudno jer sam učinio ništa za CPU), otišao u bios kad sam izašao upozorenje otišao. Tako je otišao na zaslonu dobrodošlice i ostao zauvijek tamo tako da sam morao resetirati i pogodite što drugi ne čizma. No, nakon nekoliko minuta ja pokušao to ponovo booted, ali dobio sam u BIOS-umjesto da vidim ako ima bilo koja postavka koja može zaustaviti ovo. Pa tijekom pregledavanja u bios smrznuti ekran i tipkovnicu svjetla nisu bili ni na taj način JA je to vratiti se nadam ja mogu dobiti Internet booted opet idem za drugu tvornicu vratiti. Bilo tko imati bilo koji ideja zašto je ovo događa? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bi se moglo loše ovna. Ako imate više od 1 stick, pokušajte ukloniti jedan i ako ne bolje, swap njima (imajući na 1).
| |||
| |||
| Pa ja sam još uvijek dobivam tih boot freezes a sada ga se može dogoditi u bilo kojem trenutku nakon i tokom POST pobijediti logo lošiji zaslon i kada je zapravo XP gore. Kada se na desktop i sve ikone iskrsavati vi mislite da vaše u čistoj, ali onda će se smrznuti bez tvrdog diska aktivnost ne miš pokret. Jednostavno ne mogu smisla o tome kako se sve ovo dogodili počelo s nevinim Reset koje sam učinio milijune puta sada je stvar otisla krvničkom ljut. |
|
| |||
| |||
| Jeste li probati trampljenje RAM? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| _possible_ pregrijavanja previše, ali malo vjerojatno. vjerojatno da će biti više RAM-a, imo.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ne nisam pokušao ovna, njegova ne orignal ovna koji ste dobili s računalom put natrag u 2002, imam instaliran dva nova modula par od godina leđa. Ali JA misliti Internet mogao pa ipak biti u RAM. The pregrijavanja pitanja izgleda sasvim valjan kao i obično, kada ostavite računalo isključite utikač za jednu noć Ne mogu boot backup sa funkcijom. Ali onda sam upravo kupio novi PSU i prije nego što novi fan rano u godini, tako da će i dalje biti zagonetan. Također sam primjetio u BIOS našto ja onesposobiti POST govor obavijest POST Kompletan Test automatski onemogućuje ali nisam bio svjestan i prije nego što su to sada ispraviti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Računalo neće Boot Up: ( | TOA5T | General Hardware Chat | 3 | 31. listopad 2008 04:16 |
| Računalo ne može Boot | morrowj112 | General Hardware Chat | 9 | 4. kolovoz 2008 20:11 |
| Računalo neće Boot | steve05 | Windows Operating Systems | 4 | 8. siječanj 2008 12:40 |
| Računalo neće Boot | shramek23 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 14. prosinac 2007 17:00 |
| Računalo neće boot | ss8601 | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 24. studeni 2007 12:45 |
| Thread Tools | |
| |