![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Csak nem egy gyár helyreállítása a számítógépem minden rendben volt futás voltam telepítése all my vezetők újra, újra meg kétszer. Akkor nem engedte, hogy túljussanak tesz Windows szakasz, amelynek akartam kerülni, amíg everytinhg volt beállít. Így próbáltam néhányszor, de a vonal nem kapcsolódik, így kénytelen voltam a fatörzs távoli képernyő és én állítsa vissza a számítógép miatt a kikapcsolás gomb nem jelenik meg. Most én kap semmit, amikor a számítógép teljesítménye nem üzenhet sem bios semmit, csak a ventilátor és a hatalmi fények. Azt hiszem, én teljesen személyre csavarni, ha valaki tud kiutat. Any suggestions ??????????????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Távolítsa el a tápkábelt egy pár perc, hogy minden csatorna az áramot a gép így állítani.
| |||
| |||
| No ez nem működik. Láttam egy másik fórumon egy hasonló probléma, és ahogy te mondtad a tápegységet is megváltozott, és hogy oldotta meg a problémát. Rájöttem, hogy meglepő, mivel az összes lámpát is be van kapcsolva, a ventillátor működik, és hogyan lehet PSU felcsavar tőlem REST gomb megnyomásával Megdöbbentő. |
|
| |||
| |||
| A hibás PSU boldogan spin rajongók és a hatalom fények. Ők is nagyon megbízható így nagyon könnyen tönkreteheti. Ha a számítógép nem megfelelő erővel rendelkezik, hogy mindig a hardvert, és a tápegység a legolcsóbb dolog, hogy megpróbálja. |
|
| |||
| |||
| Hát vettem egy új tápegység indulásuk a ram tesztelés képernyőn egy figyelmeztető odajött azt mondja: "Figyelmeztetés új cpu" (furcsa, mert én tett semmit a cpu), bementem bios, amikor kijöttem a figyelmeztetés eltűnt. Így ment rá az üdvözlő képernyő, és ott maradt örökre úgy kellett állítani, és kitalálni, amit a másik nem csomagtartó. De néhány perc után próbáltam megint csizmás de én került bios ahelyett, hogy lássa, van-e bármilyen beállítás, ami ezt megakadályozza. Nos böngészés közben a BIOS-ban a képernyő és a billentyűzet befagyott fények nem voltak sem tehát én kellett állítani remélem én tud kap ez csizmás megint megyek egy másik gyárban helyreállítani. Anyone have any ideas, hogy ez miért történik? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy rossz ram. Ha több, mint 1 bot, próbálja meg eltávolítani az egyik, és ha nem jobb, csere őket (megtartása 1).
| |||
| |||
| Nos én továbbra is gyakran ezek a csomagtartó lefagy, de most ez megtörténhet bármely szakaszában a POST után és közben győzelem logó képernyő és ami még rosszabb, ha XP-re van a ténylegesen fel. Amikor az asztalon, és minden ikon úgy gondolja, hogy készítsen el a világos, de akkor ez nem lesz fagyasztva merevlemez aktivitás nem az egér mozgását. Csak nem tudja megérteni, hogy ez hogyan történt mindez kezdődött egy ártatlan Reset, amit megtett egy millió alkalommal már ment a dolog rohadt mérges. |
|
| |||
| |||
| Próbáltad swapping a Ram? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| _possible_ túlhevül is, bár nem valószínű. nagyobb valószínűséggel RAM, imo.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| No én még nem próbálta a kos, annak nem a kos Orignal kapott számítógépet vissza 2002-ben, nekem van beiktatott két új modulok egy pár évvel ezelőtt. De azt hiszem, ez még mindig az a RAM. A túlmelegedés kérdések tűnik teljesen érvényes, általában akkor, ha elhagyom a számítógép ki a dugót egy éjszakára én is indítható hát a funkcionalitással. De akkor én most vásárolt egy új PSU előtt, hogy egy új ventilátor az év elején, hogy még mindig érthetetlen. Is vettem észre, a BIOS-ban, mikor tiltsa le a POST beszéd értesítést a POST teljes vizsgálati automatikusan kikapcsolja, illetve nem tudtam, hogy az e előtt, és most helyesbíteni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Számítógép nem Boot Up: ( | TOA5T | Általános fémáru Chat | 3 | 31. október 2008 04:16 |
| Nem Boot Computer | morrowj112 | Általános fémáru Chat | 9 | 4. augusztus 2008 20:11 |
| Számítógép nem Boot | steve05 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 8. január 2008 12:40 |
| Számítógépes Nem Boot | shramek23 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 14. december 2007 17:00 |
| A számítógép nem indítható | ss8601 | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 24. november 2007 12:45 |
| Téma eszközök | |
| |