mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Mano kompiuteris bus ne boot visais

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 4, 2008, 12:16
Narys

Default Mano kompiuteris bus ne boot visais

Labas
Tiesiog nebuvo fabrikas atkurti savo kompiuterį viskas veikia OK buvau įdiegti visi mano vairuotojai vėl, vėl jį du kartus. Tada jis neleidžia man praeiti aktyvinti Windows etapas, kurį aš bandžiau išvengti, kol everytinhg buvo setup. Taigi, aš bandžiau kelis kartus, bet nebuvo jungiančios linijos, todėl buvo priversti išjungti ekrano prisijunkite ir aš iš naujo sukelti kompiuterio išjungimo mygtukas galia buvo nerodomas. Dabar aš nieko, kai aš galia kompiuteryje nėra pranešimą BIOS nieko, bet ventiliatoriaus ir elektros lemputės.
Manau, kad esu completly prisukamas nebent kas nors žino išeitį.
Any suggestions ???????????????????????
Old Liepa 4, 2008, 12:18
Administrator Grupė

Išimkite maitinimo laidą keletą minučių, kad išsivalytų galios iš mašinos, kad jis galėtų iš naujo.

Jei tai nepadeda n't darbas jums reikia naujo PSU pabandyti, kad pirmosios.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Liepa 4, 2008, 12:38
Narys

No, kad neveikia.
Aš mačiau su kita panaši problema forumas ir kaip jūs sakėte, elektros energijos tiekimo buvo pakeista ir kad išspręsti problemą. Manau, kad nenuostabu, nes visi žiburiai ir dėl ventiliatorius veikia, ir kaip PSU gali užsukti pas mane paspaudus REST mygtukas yra stebinantis.
Old Liepa 4, 2008, 13:56
Administrator Grupė

Sugedusi PSU bus laimingai nugara ventiliatoriai ir elektros lemputės.

Jie taip pat yra labai nepatikima, todėl gali nutraukti labai lengvai.

Jei kompiuteris nėra tinkamai galia visada yra techninė įranga, ir PSU yra pigiausias dalykas, kad pabandyti.
Old Liepa 5, 2008, 04:22
Narys

Na nusipirkau nauja PSU įkelti ne daugiau RAM testavimo ekranas, įspėjimas atėjo sakydamas: "Dėmesio naujas procesorius" (keista, nes aš nieko CPU), nuėjo į BIOS, kai aš atėjau įspėjimo dingo.
Taigi atėjo pasveikinti į ekraną ir jis liko ten visam laikui, taigi man teko iš naujo ir atspėti, ką dar ne boot. Tačiau po kelių minučių aš bandžiau vėl jį įkelti, bet aš į BIOS, o ne pamatyti, jei yra parametras, kuris gali sustabdyti šį. Na naršydami BIOS ekrane užšaldė ir klaviatūra žibintai buvo ne tiek, kad man teko iš naujo tikiuosi gauti jį įkelti vėl Aš einu į kitą žuvų atstatyti.
Anyone have any ideas, kodėl tai vyksta?
Old Liepa 5, 2008, 11:31
Donorų grupės

Tai gali būti blogai RAM. Jei turite daugiau nei 1 Stick, pabandykite pašalinti ir jei ne geriau, apsikeitimo jais (išlaikant iki 1).

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Liepa 7, 2008, 13:25
Narys

Well I am still getting šių batų užšąla, tačiau dabar jis gali įvykti bet kuriuo metu po tolesnio etapo metu ir laimėti ekrano logotipas ir blogiau, kai XP yra iš tikrųjų ne. Kai desktop ir visas piktogramas sugalvoti manote, kad jūsų visų aišku, bet tada jis bus įšaldyti ne kietajame diske veikla ne pelės judėjimą.
Tiesiog negali prasmės, kaip tai įvyko viskas prasidėjo nuo nekalto naujo, kurį aš padariau kartų milijonus dabar pats žengė kruvinų proto.
Old 8 liepa 2008, 01:41
Donorų grupės

Ar bandysite Swapping Ram?
Old 8 liepa 2008, 02:37
Donorų grupės

_possible_ perkaisti labai, nors mažai tikėtina. labiau tikėtina, bus RAM, IMO.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old 8 liepa 2008, 07:28
Narys

Ne aš ne bandė RAM, jos nėra Message RAM, kad atėjo su kompiuteriu grįžta 2002 metais, turiu sumontuoti du naujus modulius metų atgal pora. Bet manau jis dar gali būti RAM. Perkaitimo problemas, atrodo, gana svarbių kaip paprastai, kai atostogos kompiuterį išjungti kištuko už naktį galiu paleisti backup su funkcionalumą. Bet tada aš tiesiog nusipirkau nauja PSU, o prieš tai naujo ventiliatoriaus metų pradžioje, kad vis dar sunkiai suprantamas.
Taip pat turiu pastebėti į BIOS, kai galiu išjungti POST kalbos pranešimas POST visą bandymo automatiškai atjungia, taip pat aš ne apie tai anksčiau ir buvo ištaisyta dabar.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kompiuteryje nebus įkeliama: ( TOA5T General Hardware Chat 3 31 spalis 2008 04:16
Can't Boot Computer morrowj112 General Hardware Chat 9 4 rugpjūtis 2008 20:11
Kompiuteryje nebus Įkėlimo steve05 Windows "operacinės sistemos 4 8 sausis 2008 12:40
Kompiuteris bus ne boot shramek23 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 14 gruodis 2007 17:00
Kompiuteris bus ne boot ss8601 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 5 Lapkritis 24, 2007 12:45
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.