![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Tiesiog nebuvo fabrikas atkurti savo kompiuterį viskas veikia OK buvau įdiegti visi mano vairuotojai vėl, vėl jį du kartus. Tada jis neleidžia man praeiti aktyvinti Windows etapas, kurį aš bandžiau išvengti, kol everytinhg buvo setup. Taigi, aš bandžiau kelis kartus, bet nebuvo jungiančios linijos, todėl buvo priversti išjungti ekrano prisijunkite ir aš iš naujo sukelti kompiuterio išjungimo mygtukas galia buvo nerodomas. Dabar aš nieko, kai aš galia kompiuteryje nėra pranešimą BIOS nieko, bet ventiliatoriaus ir elektros lemputės. Manau, kad esu completly prisukamas nebent kas nors žino išeitį. Any suggestions ??????????????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Išimkite maitinimo laidą keletą minučių, kad išsivalytų galios iš mašinos, kad jis galėtų iš naujo.
| |||
| |||
| No, kad neveikia. Aš mačiau su kita panaši problema forumas ir kaip jūs sakėte, elektros energijos tiekimo buvo pakeista ir kad išspręsti problemą. Manau, kad nenuostabu, nes visi žiburiai ir dėl ventiliatorius veikia, ir kaip PSU gali užsukti pas mane paspaudus REST mygtukas yra stebinantis. |
|
| |||
| |||
| Sugedusi PSU bus laimingai nugara ventiliatoriai ir elektros lemputės. Jie taip pat yra labai nepatikima, todėl gali nutraukti labai lengvai. Jei kompiuteris nėra tinkamai galia visada yra techninė įranga, ir PSU yra pigiausias dalykas, kad pabandyti. |
|
| |||
| |||
| Na nusipirkau nauja PSU įkelti ne daugiau RAM testavimo ekranas, įspėjimas atėjo sakydamas: "Dėmesio naujas procesorius" (keista, nes aš nieko CPU), nuėjo į BIOS, kai aš atėjau įspėjimo dingo. Taigi atėjo pasveikinti į ekraną ir jis liko ten visam laikui, taigi man teko iš naujo ir atspėti, ką dar ne boot. Tačiau po kelių minučių aš bandžiau vėl jį įkelti, bet aš į BIOS, o ne pamatyti, jei yra parametras, kuris gali sustabdyti šį. Na naršydami BIOS ekrane užšaldė ir klaviatūra žibintai buvo ne tiek, kad man teko iš naujo tikiuosi gauti jį įkelti vėl Aš einu į kitą žuvų atstatyti. Anyone have any ideas, kodėl tai vyksta? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai gali būti blogai RAM. Jei turite daugiau nei 1 Stick, pabandykite pašalinti ir jei ne geriau, apsikeitimo jais (išlaikant iki 1).
| |||
| |||
| Well I am still getting šių batų užšąla, tačiau dabar jis gali įvykti bet kuriuo metu po tolesnio etapo metu ir laimėti ekrano logotipas ir blogiau, kai XP yra iš tikrųjų ne. Kai desktop ir visas piktogramas sugalvoti manote, kad jūsų visų aišku, bet tada jis bus įšaldyti ne kietajame diske veikla ne pelės judėjimą. Tiesiog negali prasmės, kaip tai įvyko viskas prasidėjo nuo nekalto naujo, kurį aš padariau kartų milijonus dabar pats žengė kruvinų proto. |
|
| |||
| |||
| Ar bandysite Swapping Ram? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| _possible_ perkaisti labai, nors mažai tikėtina. labiau tikėtina, bus RAM, IMO.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ne aš ne bandė RAM, jos nėra Message RAM, kad atėjo su kompiuteriu grįžta 2002 metais, turiu sumontuoti du naujus modulius metų atgal pora. Bet manau jis dar gali būti RAM. Perkaitimo problemas, atrodo, gana svarbių kaip paprastai, kai atostogos kompiuterį išjungti kištuko už naktį galiu paleisti backup su funkcionalumą. Bet tada aš tiesiog nusipirkau nauja PSU, o prieš tai naujo ventiliatoriaus metų pradžioje, kad vis dar sunkiai suprantamas. Taip pat turiu pastebėti į BIOS, kai galiu išjungti POST kalbos pranešimas POST visą bandymo automatiškai atjungia, taip pat aš ne apie tai anksčiau ir buvo ištaisyta dabar. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuteryje nebus įkeliama: ( | TOA5T | General Hardware Chat | 3 | 31 spalis 2008 04:16 |
| Can't Boot Computer | morrowj112 | General Hardware Chat | 9 | 4 rugpjūtis 2008 20:11 |
| Kompiuteryje nebus Įkėlimo | steve05 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 8 sausis 2008 12:40 |
| Kompiuteris bus ne boot | shramek23 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 14 gruodis 2007 17:00 |
| Kompiuteris bus ne boot | ss8601 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Lapkritis 24, 2007 12:45 |
| Temos įrankiai | |
| |