mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Mans dators ne boot vispār

Reply

Thread Tools
Old Jūlijs 4, 2008, 12:16
Loceklis

Čau
Tikko izdarījām fabrika atjaunot manu datoru viss darbojas ok es instal visus manus vadītājiem pēc atkal atsākās tā divas reizes. Tad tas nebūtu let me get pagātnes aktivizēt Windows posms, kuru es centos izvairīties līdz everytinhg bija setup. Tāpēc es mēģināju dažas reizes, bet līniju nav savienojuma, tāpēc man bija spiesti atsakieties ekrāns un i reset dators izraisīt izslēdziet poga nebija redzama. Tagad man nekas, kad es varu par datora ne pēc ne bios nekas, bet ventilatoru un jaudas gaismas.
Es domāju, ka es esmu completly ieskrūvē ja kāds zina izeju.
Any suggestions ???????????????????????
Old Jūlijs 4, 2008, 12:18
Administrator Group

Noņemt strāvas vadu uz pāris min tecēt visu jaudu no mašīnas, lai to var atjaunot.

Ja tas n't darbs jums būs nepieciešama jauna PSU izmēģināt šī pirmā.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūlijs 4, 2008, 12:38
Loceklis

Nē, ka nestrādāja.
Es esmu redzējis citu forumu ar līdzīgu problēmu, un kā jūs teicāt, barošanas tika mainīts, un atrisināt problēmu. Es uzskatu, ka pārsteidzoši, jo visi lukturi ir uz un ventilators darbojas un kā PSU var screw up no manis nospiežot ATPŪTAS poga ir pārsteidzošs.
Old Jūlijs 4, 2008, 13:56
Administrator Group

Kļūdains PSU būs laimīgi spin ventilatoriem un jaudas gaismas.

Tās ir arī ļoti ticami, lai varētu pauze ir ļoti viegli.

Ja dators nav jauda pareizi, tā vienmēr ir hardware, un PSU ir vislētākā lieta, ko mēģināt.
Old Jūlijs 5, 2008, 04:22
Loceklis

Nu nopirka jaunu psu booted augšā ram pārbaudes ekrāna brīdinājums nāca klajā, sakot "brīdinājums jaunu CPU" (savādi, jo es neko nedarīja, lai CPU), uzsāka bios, kad es iznāca brīdinājums bija pagājis.
Tā aizgāja uz Welcome ekrāna, un tas palika tur uz visiem laikiem tā man bija reset un uzminēt to vēl nav boot. Bet pēc pāris min es mēģināju vēlreiz tā booted bet es nonāktu bios vietā, lai noskaidrotu, vai ir kāds iestatījums, var pārtraukt to. Nu bet pārlūkošanu BIOS ekrāna iesaldēja un tastatūra gaismas nebija nu tik man bija reset i hope i can get it booted atkal es dodos uz citu rūpnīcu atjaunot.
Kāds ir kādas idejas kāpēc tā notiek?
Old Jūlijs 5, 2008, 11:31
Donors Group

Tas varētu būt slikti ram. Ja jums ir vairāk nekā 1 stick, mēģināt novērst un ja ne labāki, mijmaiņas tiem (ieturot 1).

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7 jūlijs 2008, 13:25
Loceklis

Nu es esmu vēl panākt, lai šie boot sasalst, bet tagad tas var notikt jebkurā posmā pēc POST laikā un win logo ekrāns un sliktāk, kad XP ir faktiski augšu. Kad desktop un visas ikonas saskarties jūs domājat, ka jūsu ir skaidrs, bet tad tas būs iesaldēt nav cietā diska darbība nav peles kustību.
Vienkārši nav jēgas, kā tas notika viss sākās no nevainīgu Reset ko es esmu darījis reizes miljoniem tagad lieta ir devies asiņainu mad.
Old Jūlijs 8, 2008, 01:41
Donors Group

Vai jūs mēģināt pārnešana Ram?
Old Jūlijs 8, 2008, 02:37
Donors Group

_possible_ pārkarsēt pārāk, taču maz ticams. biežāk var tikt RAM, IMO.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Jūlijs 8, 2008, 07:28
Loceklis

Nē man nav mēģinājuši ram, tā nav orignal ram, kas nāca ar datoru, kā jau 2002, i ir uzstādīti divi jauni moduļi pāris gadus atpakaļ. Bet es pieņemu to vēl varētu RAM. Pārkaršanas problēmas šķiet diezgan derīga kā parasti, kad es varu atstāt dators pie spraudni nakti es varētu boot backup ar funkcionalitāti. Bet tad es tikko iegādājās jaunu PSU un vēl pirms tam jaunu ventilatoru sākumā gadu, lai vēl būtu mīklainām.
Arī es esmu ievērojis, jo BIOS, kad es atslēgt POST runu paziņojums POST testa automātiski izslēdz arī es nebiju informēts par šo pirms un ir novērsti to tagad.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.