![]() |
|
| |||
| |||
| Čau Tikko izdarījām fabrika atjaunot manu datoru viss darbojas ok es instal visus manus vadītājiem pēc atkal atsākās tā divas reizes. Tad tas nebūtu let me get pagātnes aktivizēt Windows posms, kuru es centos izvairīties līdz everytinhg bija setup. Tāpēc es mēģināju dažas reizes, bet līniju nav savienojuma, tāpēc man bija spiesti atsakieties ekrāns un i reset dators izraisīt izslēdziet poga nebija redzama. Tagad man nekas, kad es varu par datora ne pēc ne bios nekas, bet ventilatoru un jaudas gaismas. Es domāju, ka es esmu completly ieskrūvē ja kāds zina izeju. Any suggestions ??????????????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noņemt strāvas vadu uz pāris min tecēt visu jaudu no mašīnas, lai to var atjaunot.
| |||
| |||
| Nē, ka nestrādāja. Es esmu redzējis citu forumu ar līdzīgu problēmu, un kā jūs teicāt, barošanas tika mainīts, un atrisināt problēmu. Es uzskatu, ka pārsteidzoši, jo visi lukturi ir uz un ventilators darbojas un kā PSU var screw up no manis nospiežot ATPŪTAS poga ir pārsteidzošs. |
|
| |||
| |||
| Kļūdains PSU būs laimīgi spin ventilatoriem un jaudas gaismas. Tās ir arī ļoti ticami, lai varētu pauze ir ļoti viegli. Ja dators nav jauda pareizi, tā vienmēr ir hardware, un PSU ir vislētākā lieta, ko mēģināt. |
|
| |||
| |||
| Nu nopirka jaunu psu booted augšā ram pārbaudes ekrāna brīdinājums nāca klajā, sakot "brīdinājums jaunu CPU" (savādi, jo es neko nedarīja, lai CPU), uzsāka bios, kad es iznāca brīdinājums bija pagājis. Tā aizgāja uz Welcome ekrāna, un tas palika tur uz visiem laikiem tā man bija reset un uzminēt to vēl nav boot. Bet pēc pāris min es mēģināju vēlreiz tā booted bet es nonāktu bios vietā, lai noskaidrotu, vai ir kāds iestatījums, var pārtraukt to. Nu bet pārlūkošanu BIOS ekrāna iesaldēja un tastatūra gaismas nebija nu tik man bija reset i hope i can get it booted atkal es dodos uz citu rūpnīcu atjaunot. Kāds ir kādas idejas kāpēc tā notiek? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas varētu būt slikti ram. Ja jums ir vairāk nekā 1 stick, mēģināt novērst un ja ne labāki, mijmaiņas tiem (ieturot 1).
| |||
| |||
| Nu es esmu vēl panākt, lai šie boot sasalst, bet tagad tas var notikt jebkurā posmā pēc POST laikā un win logo ekrāns un sliktāk, kad XP ir faktiski augšu. Kad desktop un visas ikonas saskarties jūs domājat, ka jūsu ir skaidrs, bet tad tas būs iesaldēt nav cietā diska darbība nav peles kustību. Vienkārši nav jēgas, kā tas notika viss sākās no nevainīgu Reset ko es esmu darījis reizes miljoniem tagad lieta ir devies asiņainu mad. |
|
| |||
| |||
| Vai jūs mēģināt pārnešana Ram? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| _possible_ pārkarsēt pārāk, taču maz ticams. biežāk var tikt RAM, IMO.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nē man nav mēģinājuši ram, tā nav orignal ram, kas nāca ar datoru, kā jau 2002, i ir uzstādīti divi jauni moduļi pāris gadus atpakaļ. Bet es pieņemu to vēl varētu RAM. Pārkaršanas problēmas šķiet diezgan derīga kā parasti, kad es varu atstāt dators pie spraudni nakti es varētu boot backup ar funkcionalitāti. Bet tad es tikko iegādājās jaunu PSU un vēl pirms tam jaunu ventilatoru sākumā gadu, lai vēl būtu mīklainām. Arī es esmu ievērojis, jo BIOS, kad es atslēgt POST runu paziņojums POST testa automātiski izslēdz arī es nebiju informēts par šo pirms un ir novērsti to tagad. |