menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Môj počítač nebude boot na všetkých

Reply

Thread Tools
Old 4. júla 2008, 12:16
Člen Skupina

Default Môj počítač nebude boot na všetkých

Nazdar
Stačí si továreň obnoviť môj počítač všetko beží v poriadku aj sa inštalácie všetkých mojich vodičov znova, reštartuje dvakrát. Potom to nebude dajte mi dostať cez aktiváciu okna scéne, ktorú som sa snažil vyhnúť sa, kým everytinhg bolo nastavenie. Tak som to niekoľkokrát, ale bola linka nie je pripojenie, tak som bol nútený do protokolu aj mimo obrazovku a reset počítača spôsobiť vypnutie tlačidla nebolo zobrazené. Teď jsem si nič moc, keď som na počítači nie je žiadny príspevok bios nič ventilátora a moc svetla.
Myslím, že som úplne v háji, ak niekto pozná cestu von.
Akékoľvek návrhy ???????????????????????
Old 4. júla 2008, 12:18
Administrátor Skupina

Odstráňte napájací kábel za pár minút na výpustným všetky sily z počítača a môže tak reset.

Ak to robí n't práci budete potrebovať nový PSU snažiť, aby ako prvý.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4. júla 2008, 12:38
Člen Skupina

Nie, že nefunguje.
Videl som iné fórum s podobným problémom, a jak jsi říkal na napájanie sa zmenili a že tieto problémy odstránilo. I prekvapením zistíte, že všetky svetla a ventilátor beží, a ako je možné PSU mhouřit mi ZAHRANIČÍM stlačením tlačidla je udivujúce.
Old 4. júla 2008, 13:56
Administrátor Skupina

A chybná PSU bude vesele otáčať ventilátorov a moc svetla.

Sú tiež veľmi nespoľahlivé tak môže veľmi ľahko zlomiť.

Ak PC nie je moc na správne je vždy hardvéru a PSU je najlacnejšia vec vyskúšať.
Old 5. júla 2008, 04:22
Člen Skupina

No kúpil novú PSU štartoval až na ram testovacej obrazovke varovania, prišiel s tým, že "nová varovania cpu" (divné, pretože som nič na CPU), odišiel do bios keď som vyšiel varovania musel preč.
Tak šli na úvodnej obrazovke a je tam pořád, tak som musel resetovat a hádejte, čo žiadny iný boot. Ale po pár Zkoušel jsem znovu nastartoval, ale to som do BIOSu, miesto aby sa zistilo, či existuje nejaký nastavenia, ktoré môžu zastaviť. I pri prehliadaní v bios obrazovky zmrazila a klávesnica svieti buď neboli tak som musel resetovat Dúfam, že sa môže dostať ju znova nastartoval Jedu na inom závode obnoviť.
Každý, kto má nejaké názory, prečo sa to v súčasnosti deje?
Old 5. júla 2008, 11:31
Darcu Skupina

Mohlo by to byť zlé ram. Ak máte viac ako 1 palicu, môžete sa pokúsiť odstrániť jednu a ak nie je lepšie, swap nich (vedenie na 1).

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7. júla 2008, 13:25
Člen Skupina

Tak jsem stále získanie týchto boot zamrzne, ale teraz sa môže stať v ktorejkoľvek fáze a počas POST po víťazstvo logo obrazovky a horšie, keď je v skutočnosti až XP. Pri ploche a všetky ikony prísť si myslíte, že vaše jasné, ale potom sa zmraziť bez pevného disku, aktivitu žiadny pohyb myši.
Jednoducho nemôže pochopiť, ako k tomu došlo, že všetko začalo od nevinného Reset, ktoré som robil milióny krát hned to bolo preč krvavé šialený.
Old 8. júla 2008, 01:41
Darcu Skupina

Mali by ste sa pokúsiť prohozením Ram?
Old 8. júla 2008, 02:37
Darcu Skupina

_possible_ prehrievať taky, aj keď nepravdepodobné. väčšia pravdepodobnosť, že sa RAM, IMO.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 8. júla 2008, 07:28
Člen Skupina

No aj zatiaľ vyskúšalo ram, jeho ne originálne ram, ktoré sa stalo s počítačom ceste späť v roku 2002, mám nainštalované dva nové moduly pár rokov späť. Ale ja predpokladám, že by mohol byť ešte v pamäti RAM. Prehriatie problémov sa zdá byť docela platný ako zvyčajne, keď som opustiť počítač vypnúť plug za noc aj neumí zaviesť zálohovanie s funkčnosťou. Ale potom som si kúpil novú PSU a pred tým nový ventilátor na začiatku roka, takže by ešte záhadnější.
Tiež som si všimol v systéme BIOS aj keď vypnete POST reči oznámenia POMATURITNÉ Kompletný test automaticky deaktivuje rovnako som nebol vedomý tohto predtým a teraz je opravená.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Počítačové Nebude spustiť: ( TOA5T Všeobecné Hardware Chat 3 31. októbra 2008 04:16
Nemožno Zavádzacia Počítačová morrowj112 Všeobecné Hardware Chat 9 4. augusta 2008 20:11
Počítačové Nebude Zavádzacia steve05 Operačné systémy Windows 4 8. január 2008 12:40
Počítačové Nebude Zavádzacia shramek23 Notebooky, Mobily a PDA 3 14. decembra 2007 17:00
Počítač nebude boot ss8601 Procesory, základné dosky & RAM 5 24. novembra 2007 12:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.