![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Stačí si továreň obnoviť môj počítač všetko beží v poriadku aj sa inštalácie všetkých mojich vodičov znova, reštartuje dvakrát. Potom to nebude dajte mi dostať cez aktiváciu okna scéne, ktorú som sa snažil vyhnúť sa, kým everytinhg bolo nastavenie. Tak som to niekoľkokrát, ale bola linka nie je pripojenie, tak som bol nútený do protokolu aj mimo obrazovku a reset počítača spôsobiť vypnutie tlačidla nebolo zobrazené. Teď jsem si nič moc, keď som na počítači nie je žiadny príspevok bios nič ventilátora a moc svetla. Myslím, že som úplne v háji, ak niekto pozná cestu von. Akékoľvek návrhy ??????????????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odstráňte napájací kábel za pár minút na výpustným všetky sily z počítača a môže tak reset.
| |||
| |||
| Nie, že nefunguje. Videl som iné fórum s podobným problémom, a jak jsi říkal na napájanie sa zmenili a že tieto problémy odstránilo. I prekvapením zistíte, že všetky svetla a ventilátor beží, a ako je možné PSU mhouřit mi ZAHRANIČÍM stlačením tlačidla je udivujúce. |
|
| |||
| |||
| A chybná PSU bude vesele otáčať ventilátorov a moc svetla. Sú tiež veľmi nespoľahlivé tak môže veľmi ľahko zlomiť. Ak PC nie je moc na správne je vždy hardvéru a PSU je najlacnejšia vec vyskúšať. |
|
| |||
| |||
| No kúpil novú PSU štartoval až na ram testovacej obrazovke varovania, prišiel s tým, že "nová varovania cpu" (divné, pretože som nič na CPU), odišiel do bios keď som vyšiel varovania musel preč. Tak šli na úvodnej obrazovke a je tam pořád, tak som musel resetovat a hádejte, čo žiadny iný boot. Ale po pár Zkoušel jsem znovu nastartoval, ale to som do BIOSu, miesto aby sa zistilo, či existuje nejaký nastavenia, ktoré môžu zastaviť. I pri prehliadaní v bios obrazovky zmrazila a klávesnica svieti buď neboli tak som musel resetovat Dúfam, že sa môže dostať ju znova nastartoval Jedu na inom závode obnoviť. Každý, kto má nejaké názory, prečo sa to v súčasnosti deje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to byť zlé ram. Ak máte viac ako 1 palicu, môžete sa pokúsiť odstrániť jednu a ak nie je lepšie, swap nich (vedenie na 1).
| |||
| |||
| Tak jsem stále získanie týchto boot zamrzne, ale teraz sa môže stať v ktorejkoľvek fáze a počas POST po víťazstvo logo obrazovky a horšie, keď je v skutočnosti až XP. Pri ploche a všetky ikony prísť si myslíte, že vaše jasné, ale potom sa zmraziť bez pevného disku, aktivitu žiadny pohyb myši. Jednoducho nemôže pochopiť, ako k tomu došlo, že všetko začalo od nevinného Reset, ktoré som robil milióny krát hned to bolo preč krvavé šialený. |
|
| |||
| |||
| Mali by ste sa pokúsiť prohozením Ram? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| _possible_ prehrievať taky, aj keď nepravdepodobné. väčšia pravdepodobnosť, že sa RAM, IMO.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| No aj zatiaľ vyskúšalo ram, jeho ne originálne ram, ktoré sa stalo s počítačom ceste späť v roku 2002, mám nainštalované dva nové moduly pár rokov späť. Ale ja predpokladám, že by mohol byť ešte v pamäti RAM. Prehriatie problémov sa zdá byť docela platný ako zvyčajne, keď som opustiť počítač vypnúť plug za noc aj neumí zaviesť zálohovanie s funkčnosťou. Ale potom som si kúpil novú PSU a pred tým nový ventilátor na začiatku roka, takže by ešte záhadnější. Tiež som si všimol v systéme BIOS aj keď vypnete POST reči oznámenia POMATURITNÉ Kompletný test automaticky deaktivuje rovnako som nebol vedomý tohto predtým a teraz je opravená. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Počítačové Nebude spustiť: ( | TOA5T | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 31. októbra 2008 04:16 |
| Nemožno Zavádzacia Počítačová | morrowj112 | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 4. augusta 2008 20:11 |
| Počítačové Nebude Zavádzacia | steve05 | Operačné systémy Windows | 4 | 8. január 2008 12:40 |
| Počítačové Nebude Zavádzacia | shramek23 | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 14. decembra 2007 17:00 |
| Počítač nebude boot | ss8601 | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 24. novembra 2007 12:45 |
| Thread Tools | |
| |