![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Само нису вратили у фабрику мом рачунару све је покренут у реду сам инсталира све своје возаче изнова рестартује се два пута. Онда не би нека ме протеклих активирате Уиндоус фази који сам покушавао да избегне до еверытинхг била намештаљка. Тако да сам покушао неколико пута, али линија није повезивање, па сам био приморан да се одјавите екрана и ресетовање рачунара узрок напајање офф дугме је не приказује. Сада ми се ниста кад се укључи рачунар не после БИОС не само вентилатора и напајање светла. Мислим да сам потпуно пијан ако неко зна излаз. Аны суггестионс ??????????????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Извадите кабл за напајање за неколико минута да би одводила све снаге из машине тако да ресетујете.
| |||
| |||
| Но то није посао. Видио сам још један форум са сличан проблем и као што си ти рекао напајања је промењен и то је ријешило проблем. Мислим да је изненађујуће као и сва светла су на и вентилатор ради, и како ЛУП може упропастити од мене остало притиском на дугме је запањујуци. |
|
| |||
| |||
| Погрешан ЛУП срећно ће се окреће фановима и моћ светла. Они су, такође су врло непоуздани, тако да врло лако разбити. Ако рачунар не моћи на правилно увек је хардвер, а ХДД је најјефтинија ствар за пробати. |
|
| |||
| |||
| Па купили нови ПСУ покренули се на екрану овна тестирања, упозорења дошао говорећи: "Уарнинг нови процесор" (чудно зато што сам није учинио ништа да ЦПУ), уђе у БИОС, када сам изашао упозорење отишао. Тако је отишао на екран добродошлице и ту остао заувек па сам морао да се ресетује и погодите шта други нема боот-а. Али након пар минута сам покушао опет покренули, али сам у БИОС, уместо да виде да ли постоји било коју поставку да се може зауставити ово. Па док се налазите у БИОС екрану замрзла и тастатуру светла нису били на било па сам морао да ресетујете надам се да ћу добити поново покренули Идем за другу фабрику вратити. Свако има било које идеје зашто се ово догађа? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То би било лоше овна. Ако имате више од 1 штапић, покушајте да уклоните један и ако нема боље, да их замени (вођење до 1).
| |||
| |||
| Па ја сам и даље добијају такве покретање замрзне, али сада може да се деси у било којој фази пост и после победе у екран логотип и горе када је КСП је заправо горе. Када се десктоп и све иконе долази до ви мислите на свој јасан, али онда ће замрзнути активности нема чврстог диска без покрета миша. Само не могу смисла како се десило ово све почело са невиним Ресетуј који сам урадио милион пута сада ствар је отишао крвав љут. |
|
| |||
| |||
| Да ли сте покушајте трампљење Рама? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| _поссибле_ прегревања превише, мада мало вероватно. већа вероватноћа да ће РАМ-а, ИМО.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Не нисам покушао овна, своје не оригнал овна који сте добили уз рачунар већ давне 2002, ја имам инсталиран два нова модула пар година уназад. Али претпостављам да и даље може да буде РАМ-а. Прегревање питања изгледа сасвим валидан као обично када оставим рачунар искључите утикач за ноћ ја могу покретање резервне са функционалношћу. Али, онда сам управо купио нови ХДД а пре тога нови вентилатор почетком године, тако да ће и даље бити збуњујуће. Такође, приметио сам у БИОС-у кад сам онемогућити ПОСТ говора обавештења ПОСТ Комплетан тест аутоматски онемогућава као и сам није свестан тога и пре него што су то сада исправити. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рачунар неће Боот Уп: ( | ТОА5Т | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 31 октобар 2008 04:16 |
| Рачунар не може Боот | морроуј112 | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 4 аугуст 2008 20:11 |
| Рачунар неће Боот | стеве05 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 8 јануар 2008 12:40 |
| Рачунар неће Боот | схрамек23 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 14 децембар 2007 17:00 |
| Рачунар неће боот | сс8601 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 24 новембар 2007 12:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |