az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Benim bilgisayar olacak önyükleme hiç

Reply

Konu Araçları
Old 4 Temmuz 2008, 12:16
Üye Grubu

Default Benim bilgisayar olacak önyükleme hiç

Merhaba
Sadece bir fabrikada benim bilgisayar herşeyi ok i was koşma geri mi tekrar tekrar, iki kez yeniden başlattıktan tüm sürücüleri yükleyerek oldu. Kadar everytinhg kurulum oldu Sonra bana geçmiş olsun izin vermedi pencereleri etkinleştirmek Hangi aşamada engellemek için çalışıyordu. Bu yüzden ancak bir kaç kez denedim hattı bağlantı olmadığını, bu yüzden ekran kapalı oturum ve i kapama düğmesi güç neden bilgisayarı sıfırlamak içine gösteren değildi zorunda kaldı. Şimdi i almak hiçbir şey olmadığı zaman hiçbir şey bios fan ve güç ışıkları sonrası bilgisayarda i güç.
Ben Biri bir çıkış yolu biliyor ben tamamen vidalı düşünüyorum.
Öneriniz ???????????????????????
Old 4 Temmuz 2008, 12:18
Yönetici Grubu

Birkaç dakika için makinenin çok sıfırlayabilirsiniz tüm güç dışarı tahliye için güç kablosunu çıkarın.

Eğer bu sizin ilk denemek için yeni bir PSU gerekecektir n't yok.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4 Temmuz 2008, 12:38
Üye Grubu

No that didn't work.
Ben ve benzer bir sorun başka bir forumda gördüm gibi güç kaynağı değiştirildi söyledi ve bu sorunu çözdü. Ben tüm ışıkları ve fan olduğunuzu olarak şaşırtıcı bulmak ve çalışıyorsa nasıl PSU benden REST düğmesine basarak berbat edebilirsiniz şaşırtıcıdır.
Old 4 Temmuz 2008, 13:56
Yönetici Grubu

Hatalı bir PSU mutlu fanlar ve güç ışıkları spin olacaktır.

Onlar da çok çok çok kolay kırılabilir güvenilmez.

Eğer bir bilgisayar düzgün her zaman donanım, ve güç olmayan bir PSU denemek için ucuz şeydir.
Old 5 Temmuz 2008, 04:22
Üye Grubu

Çünkü işlemci için hiçbir şey yapmadı Peki yeni bir psu ram test ekranında başlattım aldım, bir uyarı kadar "yeni işlemci uyarı" diyerek geldi (), BIOS girdi ne zaman i gitmişti uyarı çıktı garip.
So edilir ekrana gitmiş ve orada sonsuza kadar öylesine i sıfırlamak ve ne başka hiçbir önyükleme tahmin vardı kaldı. Ama sonra bir kaç dakika i tekrar başlattım ama bios içine varsa bu durdurmak herhangi bir ayar yerine görmek lazım çalıştı. Iyi ise BIOS ekran ve klavye ışıkları dondu ya öylesine i i sıfırlamak zorundaydım değildi tarama i tekrar başka bir fabrika için geri gidiyorum çizme alabilirsiniz umuyoruz.
Kimse herhangi bir fikir neden oluyor mu?
Old 5 Temmuz 2008, 11:31
Bağış Grubu

Kötü ram olabilir. Eğer 1 sopa fazla vardır ve eğer daha iyi, onları takas (1) tutarak bir kaldırmayı deneyin.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 7 Temmuz 2008, 13:25
Üye Grubu

Well i devam ediyor, ancak bu önyükleme donduruyor alıyorum şimdi POST sonra herhangi bir aşamada olabilir esnasında ve logosu ekran ve kötü zaman kazanmak XP gerçekten doldu. Zaman masaüstü ve tüm simgeleri düşünüyorsun gelip sizin ama sonra açık hiçbir sabit disk etkinliği yok fare hareketi dondurmak olacak içinde.
Sadece bir anlam veremiyoruz nasıl tüm i kere şey kanlı deli gitti bir anda milyonlarca hangi yaptın masum bir Sıfırla den başlamıştık oluştu.
Old 8 Temmuz 2008, 01:41
Bağış Grubu

Sen Ram swapping denedin mi?
Old 8 Temmuz 2008, 02:37
Bağış Grubu

_possible_ da olsa muhtemel aşırı. Daha fazla RAM, imo olması muhtemeldir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 8 Temmuz 2008, 07:28
Üye Grubu

No i koç hiç denemedim, onun değil orignal koç 2002 yılında bilgisayar yoldan geri geldi, ben iki adet yeni modül yıl önce bir çift yüklü. Ama yine de koç olabilir varsayalım. Aşırı ısınma gibi konular oldukça genellikle i fiş kapalı bir gece i işlevselliği ile önyükleme yedekleme bilgisayar terk geçerli görünüyor. Ama sonra hemen önce ve bu yılın başında yeni bir fan bu kadar hala şaşırtıcı olurdu yeni bir PSU almış.
Also i BIOS ne zaman i POST Complete Test de otomatik olarak bu öncesine haberdar olmadığını ve devre dışı bırakır şimdi pekiştirmiştir POST konuşma bildirim devre dışı fark etmişsinizdir.
Reply

Register

Bookmarks