![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Sadece bir fabrikada benim bilgisayar herşeyi ok i was koşma geri mi tekrar tekrar, iki kez yeniden başlattıktan tüm sürücüleri yükleyerek oldu. Kadar everytinhg kurulum oldu Sonra bana geçmiş olsun izin vermedi pencereleri etkinleştirmek Hangi aşamada engellemek için çalışıyordu. Bu yüzden ancak bir kaç kez denedim hattı bağlantı olmadığını, bu yüzden ekran kapalı oturum ve i kapama düğmesi güç neden bilgisayarı sıfırlamak içine gösteren değildi zorunda kaldı. Şimdi i almak hiçbir şey olmadığı zaman hiçbir şey bios fan ve güç ışıkları sonrası bilgisayarda i güç. Ben Biri bir çıkış yolu biliyor ben tamamen vidalı düşünüyorum. Öneriniz ??????????????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Birkaç dakika için makinenin çok sıfırlayabilirsiniz tüm güç dışarı tahliye için güç kablosunu çıkarın.
| |||
| |||
| No that didn't work. Ben ve benzer bir sorun başka bir forumda gördüm gibi güç kaynağı değiştirildi söyledi ve bu sorunu çözdü. Ben tüm ışıkları ve fan olduğunuzu olarak şaşırtıcı bulmak ve çalışıyorsa nasıl PSU benden REST düğmesine basarak berbat edebilirsiniz şaşırtıcıdır. |
|
| |||
| |||
| Hatalı bir PSU mutlu fanlar ve güç ışıkları spin olacaktır. Onlar da çok çok çok kolay kırılabilir güvenilmez. Eğer bir bilgisayar düzgün her zaman donanım, ve güç olmayan bir PSU denemek için ucuz şeydir. |
|
| |||
| |||
| Çünkü işlemci için hiçbir şey yapmadı Peki yeni bir psu ram test ekranında başlattım aldım, bir uyarı kadar "yeni işlemci uyarı" diyerek geldi (), BIOS girdi ne zaman i gitmişti uyarı çıktı garip. So edilir ekrana gitmiş ve orada sonsuza kadar öylesine i sıfırlamak ve ne başka hiçbir önyükleme tahmin vardı kaldı. Ama sonra bir kaç dakika i tekrar başlattım ama bios içine varsa bu durdurmak herhangi bir ayar yerine görmek lazım çalıştı. Iyi ise BIOS ekran ve klavye ışıkları dondu ya öylesine i i sıfırlamak zorundaydım değildi tarama i tekrar başka bir fabrika için geri gidiyorum çizme alabilirsiniz umuyoruz. Kimse herhangi bir fikir neden oluyor mu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kötü ram olabilir. Eğer 1 sopa fazla vardır ve eğer daha iyi, onları takas (1) tutarak bir kaldırmayı deneyin.
| |||
| |||
| Well i devam ediyor, ancak bu önyükleme donduruyor alıyorum şimdi POST sonra herhangi bir aşamada olabilir esnasında ve logosu ekran ve kötü zaman kazanmak XP gerçekten doldu. Zaman masaüstü ve tüm simgeleri düşünüyorsun gelip sizin ama sonra açık hiçbir sabit disk etkinliği yok fare hareketi dondurmak olacak içinde. Sadece bir anlam veremiyoruz nasıl tüm i kere şey kanlı deli gitti bir anda milyonlarca hangi yaptın masum bir Sıfırla den başlamıştık oluştu. |
|
| |||
| |||
| Sen Ram swapping denedin mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| _possible_ da olsa muhtemel aşırı. Daha fazla RAM, imo olması muhtemeldir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| No i koç hiç denemedim, onun değil orignal koç 2002 yılında bilgisayar yoldan geri geldi, ben iki adet yeni modül yıl önce bir çift yüklü. Ama yine de koç olabilir varsayalım. Aşırı ısınma gibi konular oldukça genellikle i fiş kapalı bir gece i işlevselliği ile önyükleme yedekleme bilgisayar terk geçerli görünüyor. Ama sonra hemen önce ve bu yılın başında yeni bir fan bu kadar hala şaşırtıcı olurdu yeni bir PSU almış. Also i BIOS ne zaman i POST Complete Test de otomatik olarak bu öncesine haberdar olmadığını ve devre dışı bırakır şimdi pekiştirmiştir POST konuşma bildirim devre dışı fark etmişsinizdir. |
![]() |
|
| Bookmarks |