![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Просто зробили заводу відновити мого комп'ютера все йшло ОК я всі мої установки драйверів знову, перезапуск його двічі. Тоді вона не дозволила мені пройти активувати Windows етап, який я намагався уникнути everytinhg було до установки. Я намагався кілька разів, але лінія була не з'єднує, тому я був змушений вийти з екрану і скинути комп'ютер причина кнопку відключення живлення не показується. Тепер я нічого не отримаєте, коли влада на комп'ютері, жодна посада не BIOS, нічого, крім вентилятора і сила світла. Я думаю, що я Completly загвинчується якщо хтось знає вихід. Будь-які пропозиції ??????????????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видалити шнур харчування на декілька годин для зливу всі сили з машини, щоб він міг скинути.
| |||
| |||
| Ні, це не спрацювало. Я бачив другий форум з аналогічною проблемою і, як ви сказали, було змінено харчування, і що проблема вирішена. Я вважаю, що дивно, як всі вогні включені, а вентилятор працює, і як блок живлення може зіпсувати від мене натискання кнопки REST викликає подив. |
|
| |||
| |||
| Несправний блок живлення щасливо спина вентиляторів і джерел світла. Вони також є дуже ненадійними такої перерви можна дуже легко. Якщо комп'ютер не включається належним чином, завжди обладнання та блоки живлення є найдешевшим річ спробувати. |
|
| |||
| |||
| Ну купили новий блок живлення до завантаження на екрані тестування RAM, попередження підійшов кажу "Увага нового процесора" (дивно, тому що я нічого не зробив для CPU), увійшов в BIOS, коли я вийшов попередження пішов. І пішли на екран вітання і вона залишилася тут назавжди і мені довелося скинути і вгадати, що інший не завантажитися. Але після кількох хвилинах я спробувала знову його завантаження, але я потрапив в BIOS замість того, щоб побачити, чи є параметри, які можуть це зупинити. А при перегляді на екрані BIOS заморозили і клавіатури фари не були включені ні тому мені довелося скинути я сподіваюся, я можу отримати його завантаження знову я йду на інший завод "Відновити". Кого-небудь є ідеї, чому це відбувається? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це може бути поганою пам'яті. Якщо у вас є більш ніж 1 палиця, спробуйте видалити одне, і якщо не краще, поміняти їх місцями (зберігання до 1).
| |||
| |||
| Ну я як і раніше отримувати ці завантаження замерзає, але тепер це може статися на будь-якому етапі після посту і під час виграти екрані логотипу і гірше, коли XP фактично вгору. Коли на робочому столі і всі ікони придумати Ви вважаєте, що в ясною, але потім вона буде заморозити немає жорсткого диска не переміщення миші. Просто не можу розібратися, як це сталося Все почалося з безневинного скидання, який я зробив у мільйони разів зараз речі Gone Mad кривавий. |
|
| |||
| |||
| Чи намагалися ви обмін Рам? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| _possible_ перегріву теж, хоча малоймовірно. більш імовірно, RAM, ІМВ.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ні я не пробував барана, його не оригінальна RAM, що прийшли з комп'ютером ще в 2002 році, я встановив два нових модуля пару років тому. Але я вважаю, вона все одно може бути ОЗУ. Перегріву питань вбачається цілком дійсні, як завжди, коли я залишаю комп'ютер вимкнено Plug за ніч я можу завантаження резервної копії з функціональністю. Але тоді я тільки що купив новий блок живлення, а до цього новий вентилятор на початку року, так що буде як і раніше спантеличує. Крім того, я помітив, в BIOS, коли я відключити POST мови повідомлення POST повний тест автоматично відключається, а я не знав про це раніше і виправити це зараз. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютер не завантажується: ( | TOA5T | Генеральний обладнання чат | 3 | 31 жовтня 2008 04:16 |
| Не може завантажитися Комп'ютерні | morrowj112 | Генеральний обладнання чат | 9 | 4 серпня 2008 20:11 |
| Комп'ютер не завантажується | steve05 | Операційні системи Windows | 4 | 8 січня 2008 12:40 |
| Комп'ютер не буде завантажуватися | shramek23 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 14 грудня 2007 17:00 |
| Комп'ютер не завантажується | ss8601 | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 24 листопада 2007 12:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |