менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Мій комп'ютер не буде завантажуватися на всіх

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 липня 2008, 12:16
Член групи

Default Мій комп'ютер не буде завантажуватися на всіх

Привіт
Просто зробили заводу відновити мого комп'ютера все йшло ОК я всі мої установки драйверів знову, перезапуск його двічі. Тоді вона не дозволила мені пройти активувати Windows етап, який я намагався уникнути everytinhg було до установки. Я намагався кілька разів, але лінія була не з'єднує, тому я був змушений вийти з екрану і скинути комп'ютер причина кнопку відключення живлення не показується. Тепер я нічого не отримаєте, коли влада на комп'ютері, жодна посада не BIOS, нічого, крім вентилятора і сила світла.
Я думаю, що я Completly загвинчується якщо хтось знає вихід.
Будь-які пропозиції ???????????????????????
Old 4 липня 2008, 12:18
Адміністратор групи

Видалити шнур харчування на декілька годин для зливу всі сили з машини, щоб він міг скинути.

Якщо це N't робіт вам знадобляться нові блоки живлення, щоб спробувати що в першу чергу.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 4 липня 2008, 12:38
Член групи

Ні, це не спрацювало.
Я бачив другий форум з аналогічною проблемою і, як ви сказали, було змінено харчування, і що проблема вирішена. Я вважаю, що дивно, як всі вогні включені, а вентилятор працює, і як блок живлення може зіпсувати від мене натискання кнопки REST викликає подив.
Old 4 липня 2008, 13:56
Адміністратор групи

Несправний блок живлення щасливо спина вентиляторів і джерел світла.

Вони також є дуже ненадійними такої перерви можна дуже легко.

Якщо комп'ютер не включається належним чином, завжди обладнання та блоки живлення є найдешевшим річ спробувати.
Old 5 липня 2008, 04:22
Член групи

Ну купили новий блок живлення до завантаження на екрані тестування RAM, попередження підійшов кажу "Увага нового процесора" (дивно, тому що я нічого не зробив для CPU), увійшов в BIOS, коли я вийшов попередження пішов.
І пішли на екран вітання і вона залишилася тут назавжди і мені довелося скинути і вгадати, що інший не завантажитися. Але після кількох хвилинах я спробувала знову його завантаження, але я потрапив в BIOS замість того, щоб побачити, чи є параметри, які можуть це зупинити. А при перегляді на екрані BIOS заморозили і клавіатури фари не були включені ні тому мені довелося скинути я сподіваюся, я можу отримати його завантаження знову я йду на інший завод "Відновити".
Кого-небудь є ідеї, чому це відбувається?
Old 5 липня 2008, 11:31
Донор групи

Це може бути поганою пам'яті. Якщо у вас є більш ніж 1 палиця, спробуйте видалити одне, і якщо не краще, поміняти їх місцями (зберігання до 1).

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7 липня 2008, 13:25
Член групи

Ну я як і раніше отримувати ці завантаження замерзає, але тепер це може статися на будь-якому етапі після посту і під час виграти екрані логотипу і гірше, коли XP фактично вгору. Коли на робочому столі і всі ікони придумати Ви вважаєте, що в ясною, але потім вона буде заморозити немає жорсткого диска не переміщення миші.
Просто не можу розібратися, як це сталося Все почалося з безневинного скидання, який я зробив у мільйони разів зараз речі Gone Mad кривавий.
Old 8 липня 2008, 01:41
Донор групи

Чи намагалися ви обмін Рам?
Old 8 липня 2008, 02:37
Донор групи

_possible_ перегріву теж, хоча малоймовірно. більш імовірно, RAM, ІМВ.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 8 липня 2008, 07:28
Член групи

Ні я не пробував барана, його не оригінальна RAM, що прийшли з комп'ютером ще в 2002 році, я встановив два нових модуля пару років тому. Але я вважаю, вона все одно може бути ОЗУ. Перегріву питань вбачається цілком дійсні, як завжди, коли я залишаю комп'ютер вимкнено Plug за ніч я можу завантаження резервної копії з функціональністю. Але тоді я тільки що купив новий блок живлення, а до цього новий вентилятор на початку року, так що буде як і раніше спантеличує.
Крім того, я помітив, в BIOS, коли я відключити POST мови повідомлення POST повний тест автоматично відключається, а я не знав про це раніше і виправити це зараз.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютер не завантажується: ( TOA5T Генеральний обладнання чат 3 31 жовтня 2008 04:16
Не може завантажитися Комп'ютерні morrowj112 Генеральний обладнання чат 9 4 серпня 2008 20:11
Комп'ютер не завантажується steve05 Операційні системи Windows 4 8 січня 2008 12:40
Комп'ютер не буде завантажуватися shramek23 Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 14 грудня 2007 17:00
Комп'ютер не завантажується ss8601 Процесори, материнські плати RAM & 5 24 листопада 2007 12:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.