по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Моят компютър приучавам стартиране на ОС!

Reply

Нишка Инструменти
Old 13-ти ноември 2007, 21:25
Член Група

Default Моят компютър приучавам стартиране на ОС!

Добре, така един ден и аз имам ядосан на моя компютър, и аз не си знам, че компютърът е виновен. Мисля, че имам голям компютър. си, просто защото аз съм с Windows. Извън контрол, аз все пак ... Hmmmm Може би трябва просто да ми компютър един от друг, което дава fword във всеки случай, този компютър гадно .... така че напълно се освен моя компютър. Тогава той се връща заедно всички чиста и свежа. Мислех, че ще ми играят компютърни игри всички щастливи и чисти. докато не си сложа comptuer отново заедно, представени всички кабели в, и когато се обърнах на моя компютър, всичко ще продължи, но тогава нищо не би apear на moniter, нищо не е активен, феновете ще basirck и аз знам какво да да! така ли да ми тяло и включете на ООН и включете кабелите мислене АЗ didnt ги включите в тесни, аз въртя на моя компютър и тя работи, докато не се наложи да рестартирате компютъра си, защото малко инсталиран софтуер (типично неща прозорци). След като е restarded то имам навик СТАРТ НА ОС .. отново, а нищо не е активен и феновете ще bazerk, Направих това, което направих prevoiusly и се обърна на моя компютър, а сега просто имам навик работа ... Аз не искате да прекарате стотици красиви скъпоценни долара на моя компютър, когато мога да го поправим безплатно в интернет!
----------

Аз взех снимки на вътрешността на компютъра ми, аз имам чувството, че има нещо общо с моите умения лошо окабеляване.

Това е моето този компютър информация за страната. си едно РС VAIO серия.

<br>

Това е на гърба на моя VAIO

<br>

Обърнете внимание на един окабеляване, че isn't свързан с нещо, аз съм никакъв къде да го свържете = (((

<br>

Червените тел отива на господаря ми твърд диск.

<br>

Имам чувството, че ми твърд диск ми е същността на проблема, но аз съм не какво да правя.

<br>

Преглед на вътрешността на компютъра ми

<br>

предната част на моя компютър в кутия някой иска да знае
-------------

благодаря
Old 14-ти ноември 2007 година, 03:36
Номер на групата

Пета картина. Изглежда, че имате само една връзка към горната част на устройството. Трябва да има както мощност и данни за него.

Old 14-ти ноември 2007 година, 11:10
Член Група

Можеш ли да обясниш как тези кабели ще изглежда така. и че карам по-горе ми е роб диск.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Windows приучавам проекта ghbnic Windows операционни системи 4 11 май 2008 г. 14:27
Смяна на Рам сега компютър приучавам проекта HELP! kkhimji2001 Процесори, дънни платки & RAM 17 22 април 2008 11:51
Ран оползотворяване диска и сега прозорци приучавам проекта emmajw4 Windows операционни системи 3 16-то Feb 2008 13:02
Endless Проблеми, Windows приучавам Започнете сега Polkigtry Общи Хардуер Чат 2 13 Jan 2008 02:06
HELP! Аз преминах на новата ми ANTEC 900, но сега ми PC приучавам започнат! cheesepuff Общи Хардуер Чат 14 18 Дек 2007 14:48
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc