![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, takže jednoho dne jsem se naštval na můj počítač, a já vím, není jeho počítač je chyba. Myslím, že mám velký počítač. jeho prostě proto, že jsem pomocí systému Windows. Mimo kontrolu, jsem si myslel ... hmmmm Možná bych měl prostě brát počítač od sebe, kdo dává fword kdekoli, tento počítač naštve .... tak jsem úplně rozebrány můj počítač. Pak jsem to dal zase dohromady všechny čisté a svěží. Myslel jsem, že bude hrát své počítačové hry všechny šťastný a čistý. dokud jsem ji comptuer zase dohromady, dát všechny dráty v roce, a když jsem zapnul počítač, bude všechno pokračovat, ale pak už nic by apear na Moniter, nic není aktivní, fanoušci jdou basirck a já nevím co to! tak jsem se mimo své tělo a un zásuvky a zapojte vodiče myšlení i didnt konektor je v těsné, i zapnout počítač a funguje to, až budu muset restartovat počítač, protože jsem trochu nainstalovaný software (typická okna stuff). Jakmile je restarded IT wont start OS .. opět místo toho nic není aktivní a fanoušci jdou bazerk, Udělal jsem co jsem udělal prevoiusly a zapnul počítač a teď to prostě zvyklý práce ... I DONT chtějí strávit stovky krásných drahých dolarů na mém počítači, když já to spravit zdarma na internetu! ---------- Vzal jsem fotky uvnitř mého počítače, mám pocit, že to má něco společného s mou špatnou schopností vedení. ![]() To je můj počítač to je informace na boku. jeho VAIO řady RS. <br> ![]() to je v zadní části mého VAIO <br> ![]() Všimněte si, že přece není jedno vedení připojené na nic, já DONT NO-li jej připojit = ((( <br> ![]() Červený drát jde na můj pán pevný disk. <br> ![]() Mám pocit, že má pevný disk má být jádrem problému, ale já dont ne, co má dělat. <br> ![]() Přehled uvnitř mého počítače <br> ![]() před mým počítačem zapouzdřit někdo chce vědět, ------------- děkuji ti |
|
| |||
| |||
| Pátý obrázek. Vypadá to, že budete mít pouze jedno připojení k horní disk. Měli byste mít oba moc a datové připojení k ní.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Můžete vysvětlit, jak ty dráty vypadat. a to především cesta je mým otrokem cesta. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows zvyklý začít | ghbnic | Operační systémy Windows | 4 | 11. května 2008 14:27 |
| Změnou Ram nyní počítač zvyklý začít HELP! | kkhimji2001 | Procesory, základní desky & RAM | 17 | 22. duben 2008 11:51 |
| Běžel využití disku a nyní oken zvyklý začít | emmajw4 | Operační systémy Windows | 3 | 16. únor 2008 13:02 |
| Nekonečné problémy, Windows zvyklý Start Now | Polkigtry | Obecné Hardware Chat | 2 | 13. ledna 2008 02:06 |
| HELP! i přepnutí na mé nové Antec 900, ale nyní moji PC zvyklý začít! | cheesepuff | Obecné Hardware Chat | 14 | 18. prosinec 2007 14:48 |
| Thread Nástroje | |
| |